top of page
Keresés

8 mérkőzés, 7 győzelem a hétvégi mérleg


U15

Két küzdelmes mérkőzésen van túl U19-es csapatunk, ugyanis előbb a Dorogi FC ellen győzedelmeskedtek Kósa Marcellék, egy, a végéig kiélezett mérkőzésen, majd a hétvégén Diósdon tudták megszerezni a 3 pontot.


U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 1. forduló

2023.03.28 - 14:15

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III.ker. TVE - Dorogi FC

3-2


Gólszerzők:

KÓSA MARCELL ZSOLT 14'

ORSZÁG LEVENTE MÁTÉ 51'

SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL 60'


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Szervezett ellenféllel találkoztunk, talán az alapszakaszban nem volt ennyire felépített, jól szervezett ellenfelünk. 5-2-3-as felállási formációt alkalmaztak ellenünk, amiből 5-4-1-et védekeztek sokszor, nagyon megpróbálták megnehezíteni a tengelyben történő játékunkat, ezt a mérkőzés több fázisában sikeresen hajtották végre.

Jól kezdtük a mérkőzést, magunkhoz ragadtuk a dominanciát. Szélességi bontás célt adtam a csapatnak, a megnövelt létszám miatt tengelyben sok kiforgást, váltást kértem, amit sokszor nagyon jól hajtottak végre a játékosaim, jól mozogtak együtt.

Viszonylag hamar, a 14. percben megszereztük a vezetést, éreztem a csapatban a tüzet, a motivációt, a győzni akarást. Azonban egy egyéni hibát követően ellenfelünk kiegyenlített, és ez hatalmas terhet rótt a csapatra, összeestünk időszakosan, elkezdtünk "rohanni az eredmény után", aminek a következménye az lett, hogy ellenfelünk átvette a vezetést.

A szünetben felhívtam a hibáinkra a figyelmet, kiemeltem a játékunk eredményes pontjait, úgy mint a széleken kialakított létszámfölény, az 1v1 elleni játékhelyzetek pontosabb megoldásai, úgy éreztem visszajövünk a mérkőzésbe, nem adtuk fel a hitet. A folytatást nehezen kezdtük, pontatlanok voltunk támadó játékunkban, sok volt az indokolatlan labdavesztés, azonban gyorsak voltak a labdaszerzések, amikből sok kontra támadást tudtunk vezetni, helyzetet kidolgozni.

Ahogy telt az idő, egyre inkább jöttek az "extrák", egyre több volt a gyors, kombinatív játékunk középpályán és a széleken, valamint az egyéni képességek több játékosomból is a pályán láthatóvá váltak, kulcs passzok, 1v1 játékhelyzetek.

A legnagyobb erőnket a mentalitásunk adta a végjátékban, a győzni akarásunk, így sikerült megfordítanunk az eredményt.

Ha csapatként értékelem magunkat, sok pozitívumot tudok kiemelni, egységesek voltunk, gyorsabbak voltak az átmenetek, élesek voltunk. Ha egyénileg kell értékelnem, több játékos is súlyos egyéni hibákat mutatott, amik megbosszulták magukat, ezt ki fogom értékelni, és a végére járok."MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 1. forduló

2023.04.01 - 10:00

Diósd, Diósdi TC Sporttelep


Diósdi TC - III.ker. TVE

1-2


Gólszerzők

36' KÓSA MARCELL ZSOLT

65' BEHOVITS MÁTÉ


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Nehéz mérkőzést játszottunk, a pálya felülete szokatlan volt számunkra (élő fű), ez kezdetben megzavart minket, kapkodóvá tette játékunkat, a támadó zónában pontatlanok voltunk sokszor.

Jól bontottuk ellenfelünket a széleken, azonban az utolsó passzok, ütempasszok rendre pontatlanok voltak, hosszúak, nem tudtuk a megfelelő erővel végrehajtani őket. Rengeteg párharcot vívtunk, amik legjavát megnyertük, sok labdaszerzésünk volt, mind a középpályán, mind pedig a védelemben.

Jól álltunk át labdatartásból labdaszerzésbe, gyorsan reagált a csapat, egységesek voltunk. Jól zártak egymásra a játékosok, jól egészítették ki egymást. Valamint többet járattuk/forgattuk a labdát, türelmesen futballoztunk támadó játékunkban, de gyors átadásokkal.

Ami hiányosság, vagy hiba volt, a középpályán való megjátszhatóságunk, masszív volt ellenfelünk felállási formációja, létszámfölényt alakítottak ki, ennek ellenére többet kell játékban lennünk, fontos eleme kombinatív játékunknak a tengelyünk. Amiben ellenben előrelépünk folyamatosan, az a középpályások kiforgása, és az ebből való szélességi bontás, egyre nagyobb százalékban valósítjuk meg ösztönösen, és jól, sok gólhelyzetet alakítottunk ki ezen keresztül.

Egy dolog mellett nem lehet elmenni, mégpedig a játékvezetés minősége. Másodszor mérkőztünk meg ellenfelünkkel idegenben a bajnokság során, mindkét alkalommal rettentően megnehezítették a játékunkat. Igazságtalannak érzem, mondhatni a partjelző irányította a mérkőzést, indokolatlan döntésekre kényszerítve a vezetőbírót.

Játékban ugyan nem vagyok elégedett, de "az erősebb szív nyert" hozzáállásban büszke vagyok a csapatra."Nyíltsisakos mérkőzést játszottak Mónos Tamásék Debrecenben, és a fegyelmezett játéknak köszönhetően, hátrányból fordítani tudtak, és ezzel újabb győzelmet szereztek tavasszal.


U17

MLSZ Országos U17 "B" Csoport 7. forduló

2023.04.01 - 12:00

Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont


DVSC - III.ker. TVE

1-2


Gólszerők:

32' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN

59' KOVÁCSRÉTI ÁRON


Mónos Tamás U17 vezetőedző:

"Szombaton a Debrecen ellen játszottunk bajnoki mérkőzést, egy nagyon jó minőségű füves pályán. A mérkőzést mindkét csapat nagy lendülettel kezdte, a csapatunk ugyanúgy felvállalta azt a játékot, amit a Debrecen próbált ellenünk, és ebből egy élvezhető mérkőzés alakult ki. A folytatást követően egy ártalmatlan helyzetből gólt tudott szerezni a Debrecen, egy szerencsétlen mozdulatot követően a védőnk elcsúszott, és így gólt tudott szerezni az ellenfél. A gól szerencsére nem fogta meg a csapat lendületét és továbbra is a taktikai utasításokat betartva, tovább játszottak a fiúk, és egy szép támadást követően, Farkas Balázs távoli lövésével ki tudtunk egyenlíteni. A második félidőt ugyanolyan lendületesen kezdtük, és a félidőben megbeszéltek alapján, érezte mindenki, hogy ha továbbra is ebben a felfogásban játszunk, betartva az utasításokat, akkor lehetőség van arra, hogy ezt a mérkőzést a mi javunkra fordítsuk. Egy szögletrúgást követően, az oldalról beérkező labdából, a végén meg tudtuk szerezni a vezetést. Az ellenfélnek is és nekünk is voltak további lehetőségeink, de a védelmünk magabiztosan játszott hátul és rendre megakadályozták az ellenfél próbálkozásait. Összességében megérdemelten nyertünk 2-1-re, és hoztuk el a három pontot Debrecenből. Dicséret illeti a csapatot, mert ismét bebizonyosodott és bebizonyították, ha bátor játékot játszanak, és a taktikai utasításokat betartják, akkor képesek megfordítani a mérkőzést, illetve saját maguk javára fordítani az eredményt."Ismét győzelemmel zárta a hétvégét U16-os csapatunk, és ezzel immáron 18 forduló óta nem talál legyőzőre. Ezúttal a masszívan védekező LURKÓ UFC csapatát sikerült egy sok gólos mérkőzésen felülmúlni.


U16

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 18. forduló

2023.04.02 - 11:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - LURKÓ UFC

4-1


Gólszerzők:

SZABADOS KRISTÓF 26'

FARKAS PATRIK 40'

53' SZABÓ MÁTÉ MIHÁLY

POLÓNYI BENCE 82'

BEDŐ MÁRTON 88'


Kun György U16 vezetőedző:

"Vasárnap délelőtt a LURKÓ UFC csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. Masszív csapattal találkoztunk, akik inkább a kontrákra rendezkedtek be. A mérkőzés nagy részében domináltunk, és a labdabirtoklásunk is sokkal jobb volt az elmúlt hetekhez képest. Amiben javulnunk kell, az a mögöttünk lévő terület kontrollálása! Ezen a mérkőzésen is engedélyeztünk 2-3 kontrát, de ettől függetlenül folyamatos a fejlődésünk. Szereztünk 4 gyönyörű gólt és a mentalitásunk szokás szerint rendben volt. Tovább tart az a csodálatos sorozat, amit JÁTÉKOSAIM produkálnak .GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!"

Siófokon játszott bajnoki mérkőzést U15-ös csapatunk, ahol a sok kidolgozott helyzet ellenére, egy-egy gól jutott mindkét félidőre. Külön öröm Kaszai Gábor számára, hogy immáron a harmadik mérkőzésüket játszották le kapott gól nélkül.U15

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 18. forduló

2023.04.01 - 10:00

Siófok-Kiliti, Siófoki Utánpótlás Sporttelep


Siófoki Bányász - III. kerületi TVE

0-2


Gólszerzők:

33' TÓTH BÁLINT

67' VALENT ANDRÁS


Kaszai Gábor U15 vezetőedző:

"Szombaton délelőtt a tabella vége felé elhelyezkedő Siófoki Bányász SE csapatához látogattunk. Ellenfelünk pontok terén nem állt a legjobban a forduló előtt, viszont, ahogyan ősszel, úgy a tavasz folyamán is szoros mérkőzéseket játszott, így arra számítottunk, hogy nehéz dolgunk lesz és egy szervezetten védekező csapattal szemben kell megmérkőznünk. Az első percektől kezdve igyekeztünk magunkhoz ragadni a játék irányítását, ennek okán a kezdeményező játékunk az első tíz percben négy nagy gólhelyzetet is hordozott magában (ezekből egy kapufa járt a legközelebb a gólhoz), amiket sajnos nem sikerült gólra váltanunk. Az első félidőben többet kellett volna megnyitnunk szélességben a területeket a két szélső védőnk számára, mely lehetséges módon kialakult helyzeteket követően ritmust váltva hatékonyabban tudtuk volna megbontani az ellenfél védekezését. Mindezek ellenére a 33. percben Dajka Mihály átadását követően Tóth Bálint egy jól eltalált távoli lövéssel megszerezte számunkra a vezetést. Az őszi mérkőzéshez hasonlóan ismételten dicséret illeti az ellenfelünket, ügyesek és agresszívak voltak, bátran felvállalták a játékot, leginkább pontrúgásokból okoztak számunkra izgalmasabb pillanatokat. Jó intenzitása volt a mérkőzésnek, jellemzője volt, hogy az előforduló játékhelyzetekben a labdát birtokló játékosokra folyamatos, állandó nyomást gyakoroltak a labdaszerző szerepben lévő játékosok (mindkét csapatot illetően). A második félidőben több területünk nyílt a széleken (miután a félidőben rendeztük a sorokat), amikből szintén tudtunk további veszélyeket teremteni az ellenfél kapuja előtt. Sikerült négy nagy gólhelyzetet kialakítani a második játékrészben is, amiket ugyancsak nem sikerült gólra váltanunk. A 67. percben Tóth Bálint szögletrúgását követően Valent András fejelte az ellenfél kapujába a labdát, amivel kétgólosra növeltük az előnyünket, és mint a végén kiderült zárta le a mérkőzést. Szoros eredmény született, ettől függetlenül magabiztos győzelem volt, ha koncentráltabbak vagyunk a befejezéseknél, akkor lehetett volna nagyobb arányú is. Idén pedig már sorozatban harmadik alkalommal sikerült lehozni kapott gól nélkül az adott mérkőzésünket, ezen a téren az őszhöz képest léptünk előre.

Tetszett a játékosok hozzáállása a találkozóhoz, sok párharcot megnyertünk, igyekeztünk gyorsan reagálni az átmenetekre, rengeteg gólhelyzetet kialakítottunk. Voltak szép, kombinatív és tempós megoldásaink, illetve jó egyéni teljesítményeink. Gratulálok még egyszer az egész csapatnak! Hajrá Kerület!"U15

U14-es csapatunk nem hagyott kérdést a hétvégi Veszprém elleni bajnokin, 6 rúgott góllal, már az első félidőben eldöntötte a 3 pont sorsát.


U14

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 18. forduló

2023.04.01 - 13:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - VFC US6

6-1


Gólszerzők:

BÁTI BÁLINT TIBOR 2'

BÁTI BÁLINT TIBOR 7'

VARGA SZABOLCS 20'

HUSZÁR MÁRTON 25'

VARGA SZABOLCS 36'

VARGA SZABOLCS 43'

Gyenes András U14 vezetőedző:

"A Veszprém csapatát fogadtuk szombaton. A második percben Báti Bálint szögletrúgása révén meg is szereztük a vezetést, egyből a kapuba sikerült csavarni a labdát, ami nagyon jó alapot adott az első félidős játékunknak. Az ellenfél térfelén birtokoltuk a labdát, helyzeteket alakítottunk ki, az öt rúgott gól után további gólokat is szerezhettünk volna.

A letámadásunk és a labdavesztés utáni visszatámadásaink rendben voltak. A jó játék mellett, a játékosok hozzáállása is kifogástalan volt. A második félidőben a játékunk sajnos visszaesett, több rossz döntést hoztunk labdával és több technika hibát is vétettünk, így kevesebb helyzetet alakítottunk ki. A játékot továbbra is mi irányítottuk, az ellenfélnek a góljukon kívül nagy lehetőségük gólszerzésre nem volt.

Gratulálok a csapatnak!"


U14

Mészáros Zsolt csapata tetszetős és kombinatív játékkal, és egy Jakab Márk duplával múlta felül hétvégi ellenfelét, a Pécset.


U13

MLSZ Országos U13 Dél-Nyugat 19. forduló

2023.04.01 - 13:00

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep


PMFC - III. kerületi TVE

1-2


Gólszerzők:

16' JAKAB MÁRK JÁNOS

34' JAKAB MÁRK JÁNOS


Mészáros Zsolt U13 vezetőedző:

"Jól kezdtünk, sokat birtokoltuk a labdát és több lehetőséget is kialakítottunk az ellenfél kapuja előtt. A labdaszerzéseknél határozottak voltunk és már a támadó harmadban sok labdát sikerült szereznünk. Jól bontottunk a széleken, tetszetős, kombinatív játékok alakultak ki. Sok 1v1 elleni támadó párharcot nyertünk meg, ezzel teremtve létszámelőnyt. Védekezésben szintén létszámelőnyöket teremtettünk, így segítve egymást.

Két gólunk egy szép szélen vezetett támadás és egy kreatív egyéni megoldás után született.

A második félidőben csapkodóbb lett a játék, a gól után nem voltunk kellően higgadtak, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. Többnyire jól és türelmesen játszva, megérdemelten nyertünk.

Gratulálok mindkét csapatnak a közönségszórakoztató mérkőzéshez!"


U13

A jó kezdés után nem jött ki jól a fordulópontokból, és a helyzetei is kihasználatlanul maradtak U12-es csapatunknak a hétvégi Pécs elleni bajnokin, így nem sikerült a pontszerzés.


U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 19. forduló

2023.04.01 - 13:00

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep


PMFC - III. kerületi TVE

6-0

Jakab Máté U12 vezetőedző:

"Felemás mérkőzést játszottunk, az első kétszer 20 perc nagyon jó iramú, változatos és helyzetekben gazdag játékot hozott mind a két csapat részéről, sajnos mi a helyzeteinkből egyet sem tudtunk értékesíteni, akkor sem, amikor 1-0 hátrányban többször is percekig ott tartottuk a labdát az ellenfelünk büntetőterületének a környékén. A kihagyott helyzetek meg is bosszulták magukat. A második félidő kezdeténél 2 gyors hiba megpecsételte a sorsunkat, innen pedig teljes összeomlás következett. Nagyon tanulságos mérkőzés volt ez számomra, remélem a csapatnak is, és jól tudunk kijönni ebből a pofonból a következő megmérettetések előtt. Sajnálom a mérkőzést, sokkal több volt benne és gratulálok az ellenfél csapatának, mert ellenmondást nem tűrően büntették meg a hibáinkat, és ha nem Andor áll ma is a kapunkban, akkor csúnyábbat is mutathatna az eredményjelző."


bottom of page