top of page
Keresés

A forduló gólját lőtte a Vidinek Opavszky Balázs


Bár 5-2-re kikapott a csapat és ezzel búcsúzott a Magyar Kupától, mégis igen emlékezetesre sikeredett a vasárnapi MOL Fehérvár FC elleni összecsapás. A stadionban telt ház volt, a hangulat pedig egészen különlegesre sikeredett. Ennek a hangulatnak a megalapozásában elévülhetetlen érdemeket szerzett Opavszky Balázs, aki a találkozó második percében ritkán látható, bombagólt szerzett.

A szurkolók és a csapattársak által csak Opaként szólított játékos egy szögletet követően lőtte ki a felső sarkot, saját bevallása szerint jókor volt jó helyen, de az ünneplésre nem emlékszik, mert szinte rögtön a gól után a komplett csapat a nyakába ugrott.

„Több szöglet variációval készültünk a Vidi ellen, Kozi (Kozics Barnabás, a szerk.) jól adta be a labdát, jó helyen álltam és jól eltaláltam a kipattanó labdát. A gólörömre nem annyira emlékszem, mert mindenki a nyakamba ugrott a csapatból, annyira örültek, hogy 1-0-ra megyünk a Videoton ellen.” – elevenítette fel az NSO.hu-nak adott rövid interjúban a bombagólját és az ünneplés pillanatait Opa, aki az adatbank alapján több mint három éve szerzett tétmérkőzésen gólt, mondjuk a mostani igen emlékezetesre sikeredett.


Ami pedig a végeredményt és a mérkőzést illeti, Opa szerint ennyi nincs a két csapat között, mint amit az eredmény is mutat, de azzal azért a csapat is tisztában volt, hogy két osztállyal feljebb játszó rivális ellen léptek pályára, éppen ezért a találkozó esélyese nem a Kerület volt.


„Nyilván készültünk a Vidi ellen egész héten, mert szerettünk volna velük egy jó meccset játszani. Azt gondolom, hogy mivel kétszer is vezettünk a Videoton ellen, így egy kicsit rossz még a fejünkben ez az eredmény, ugyanakkor tudjuk, hogy egy két osztállyal feljebb lévő csapat ellen játszottunk. Az 5-2 nem biztos, hogy a realitás, de tudtuk, hogy egy jobb csapat ellen játszunk és ez ki is jött a pályán.” – beszélt a Vidi elleni mérkőzés végkimeneteléről Opa, aki nem felejtette el megköszönni a buzdítást a hihetetlen hangulatot produkáló szurkolótábornak sem.


„A szurkolóknak nagyon köszönjük, hogy minden bajnokin és kupameccsen kint vannak és szurkolnak nekünk, ők a 12. játékosa a csapatnak, gratuláltak is nekünk.”

Csapatunk és a kék-fehér szurkolótábor legközelebb hétvégén találkozhat egymással, hiszen a bajnokság 9. fordulójában Gyirmót FC Győr II. csapatát fogadjuk.

bottom of page