top of page
Keresés

A három pontért utazik Győrbe Lukács Dénes csapataA 13. fordulóból elmaradt mérkőzését pótolja a mai napon női pólócsapatunk, Gyöngyössy Anikóék a Győr otthonában ugranak medencébe. A találkozó kiemelten fontos csapatunk számára, hiszen közvetlen riválisunk ellen meccselünk. A három pont megszerzése több szempontból is lényeges a lányok számára, egyrészt a tabellán mögöttünk álló Győrtől kicsit el tudnánk szakadni, az előttünk tanyázó Szentesre pedig fel tudnánk zárkózni.


Persze a találkozót a győriek sem várják vélhetően feltett kezekkel, hiszen hasonló helyzetben vannak riválisaikkal szemben, mint csapatunk, így a péntek déli egy igazán érdekes és izgalmas összecsapásnak ígérkezik. A győriek legutóbb a Szegedtől kaptak ki idegenben, illetve azt megelőzően a Tatabányát verték odahaza, magabiztos 8-4-es eredménnyel. Ami csapatunkat illeti, szerdán a Tatabánya ellen jó védekezéssel és meggyőző támadójátékkal tudtuk itthon tartani mindhárom bajnoki pontot, ám a győzelem természetesen akkor lenne valóban értékes, ha Győrből is három ponttal a tarsolyunkban távoznánk.


Erre azért megvan az esély, főleg, ha a két csapat novemberi összecsapásából indulunk ki, amelyet végtelenül magabiztosan nyert Lukács Dénes csapata. Azon a meccsen négy gólon tudtuk tartani a győrieket, ráadásul a támadójátékunk is nagyon működött: Brezovszki Gerda a mezőny legeredményesebb játékosaként öt gólt szerzett, Koltay Nadin triplázott, de feliratkozott a gólszerzők közé Kiss Patrícia, Illés Heni, Gasparics Kata és a duplázó Hajdú Róza is.


Hasonló eredménnyel és támadójátékkal ezúttal is kiegyeznénk, és akkor a maximális, hat ponttal zárnánk a hetet.


bottom of page