top of page
Keresés

A továbbjutásért csatáznak Illés Heniék az olaszországi utánpótlás tornánNegyedik napját kezdi meg Illés Heni és Fekete Dávid csapata az olaszországi Lignanóban zajló nemzetközi utánpótlás tornán. A gyerekek remekül érzik magukat, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodnak minden nap, a hangulat parádés és szerencsére a győzelmek sem maradnak el.


“Hihetetlenül jó a hangulat a HABAWABA tornán, nagyon jól érezzük magunkat. Az első mérkőzésünk nem sikerült annyira jól, de nincs ezzel semmi baj! Ez egy teljesen más környezet a gyerekek rengeteg újdonsággal találkoznak, amit meg kell szokniuk, például egy medencében egyszerre három mérkőzés is zajlik. Szerencsére lesz időnk az akklimatizálódáshoz, de a legfontosabb amúgy is az, minél több meccset játszanak a gyerekek.” – kezdte élménybeszámolóját Illés Henrietta.


A második napon már komolyodtak a dolgok, a gyerekekre immáron két mérkőzés várt, ám a Kerületes gyerekeket kemény fából faragták, sikerrel vették mindkét összecsapást.„A második napon már reggel és délután is volt mérkőzésünk és a harmadik játéknapon is hasonló forgatókönyv várt ránk. Nagyon élvezik a gyerekek a tornát továbbra is, minden meccset nagyon várnak. Sikerült hamar hozzászokjunk az itteni légkörhöz, ezt a két mérkőzésünk is hűen tükrözi, hiszen a reggeli összecsapást 19-3-ra, a délutánit pedig 21-1-re nyertük.” – folytatta a beszámolót felnőtt csapatunk kiválósága.


A harmadik játéknapon kőkemény meccsek vártak a gyerekekre, a cél az volt, hogy a csoport második helyét megtartsa a csapat.


„A harmadik nap vegyes érzelmekkel telt. Reggel sajnos vereséggel kezdtünk, de a folytatásra igyekeztünk rendet rakni a fejekben, hogy a délutáni mérkőzés pozitívan záruljon és ez sikerült is. Délután nagyon szoros mérkőzésen 7-6-ra nyertünk, a gyerekek nagyon boldogok voltak és a hangulatra sem lehetett panasz, óriási volt. A meccsek mellett azért próbálunk másfajta élményekkel is gazdagodni, és bár a nagy rozmárral való fotózkodás és ölelés elmaradt, azért napközben kárpótolt minket egy kis városnézés és fagylaltozás.” – zárta az eddigi három nap élménybeszámolóját Illés Heni.Ami a folytatást illeti, a csapatra csütörtökön és pénteken is nehéz mérkőzések várnak, a cél a legjobb 32-be jutás!bottom of page