top of page
Keresés

Aczél Zoltán: Szoros csatát várok és bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot!Edzői beharangozó a Nagykanizsa elleni rangadó előtt.


Vasárnap a Nagykanizsát fogadja csapatunk az NB III-as bajnokság 5. fordulójában. A vendégek kilenc ponttal jelenleg a bajnoki tabella 3. helyén állnak, négy mérkőzésükből hármat megnyertek és csak egyszer szenvedtek vereséget, 11 rúgott gól mellett ötöt kaptak. Gombos Zsolt együttese legutóbbi két összecsapását megnyerte, így önbizalommal telve várhatja az óbudai vendégszereplést.

Persze bizakodhat a Kerület is, hiszen legutóbbi két bajnoki összecsapásán Aczél Zoltán együttese is begyűjtötte a maximális hat pontot, ezeken a találkozókon hét gólt szerzett és hármat kapott, így jelenleg a tabella 7. helyén áll hét ponttal, öt egységgel lemaradva a listavezető és 100%-os Veszprémtől.


Aczél Zoltán a Nagykanizsáról:

„A régi-új szakvezetőjük, Gombos Zsolt visszatérésével a Nagykanizsa újra nagy terveket szövöget. Mindezt abból lehet látni, hogy remekül igazoltak, 10-12 játékost szerződtettek, a tavalyi keret eléggé kicserélődött. Komoly terveik vannak, a bajnoki címet és a feljutást célozták meg, de a dobogós helyeknél lejjebb nem akarják adni. Zsoltnak megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy sikerre vezesse csapatát, hiszen dolgozott már magasabb osztályokban is, ráadásul a klubnak a háttere is megvan immáron ahhoz, hogy komolyabb célokat fogalmazzon meg.

Figyeltem a korábbi meccseiket, három mérkőzésüket megnyerték, a Zalaegerszeg II-től kikaptak, de a legutóbbi összecsapásukat kielemezve azt láttam, hogy erősségük a masszív, jó védekezés és abból kreatív támadásokat vezetnek, köszönhetően a kreatív labdarúgóiknak. Mentálisan erősek, nem vetette vissza őket a zalaegerszegi vereség. Kompakt csapat, felvállalják a támadófutballt, stabil, szervezett a védekezésük.

Persze megvizsgáljuk azt, hogy hol lehet mindezt megbontani, hogy hol vannak gyenge pontjaik, de valószínűleg ők is ugyanezt teszik meg velünk, bizonyára kielemeznek bennünket.

Szeretnénk nyerni, hiszen van két pont különbségünk velük szemben és ezt akkor tudnánk ledolgozni, ha megnyernénk hazai pályán a találkozót. Nem várok sokgólos találkozót, az ilyen rangadókon inkább a taktikai csata érvényesül, szoros csatát jósolok és remélem mi kerülünk ki ebből győztesként, de sokat kell érte majd dolgoznunk. Kellő önbizalommal várom a találkozót, de arra azért felhívtam a játékosaim figyelmét, hogy annál, amit Zsámbékon nyújtottunk, annál több kell majd a Nagykanizsa ellen.


Sérültek:

Erdei Gábor és Kulcsár Dávid, előbbi jövő héten már edzésre jelentkezhet, Kulcsár Dávidnak hat hetet kell kihagynia.


Időpont:

Augusztus 21., vasárnap, 17.30


Helyszín:

III. Ker. TVE Sporttetlep, Budapest, Kalap u. 1-3.bottom of page