top of page
Keresés

Adomány


Tisztelt Tagjaink! Kedves Szülők és Gondviselők! Kedves Szurkolóink! A legfontosabb, hogy reméljük minden tagunk, szimpatizánsunk egészséges és betartja a kormányzati előírásokat a vírus megfékezése érdekében.

A koronavírus járvány miatt Egyesületünk sajnos továbbra is zárva tart. Rendkívül nehéz időket élünk át mindannyian. Az edzések és mérkőzések hiánya, már most borzasztó érzés minden TVE munkavállalónak és gondoljuk Nektek is.

Sajnos a kialakult járványügyi helyzetben a szervezett keretek közötti edzések megtartása ellehetetlenült. Edzőink, igyekeznek a technikai feltételek mentén mozgásban és edzésben tartani a sportolóinkat, azonban mindannyian tudjuk, ez nem ugyanaz, mint amikor napi szinten megtölti a három szakosztály közel 500 sportolója a létesítményt.

A tagdíjfizetés ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem lehet elvárás. Éppen ezért április hónapra a tagdíjat eltöröltük, azonban szeretnénk kérni mindenkit, aki teheti, hogy adomány formájában támogassa Egyesületünket. Az előre megtervezett költségvetésünket alaposan újra kell terveznünk, de együtt sikerülhet az Egyesület életben tartása!

Hogy hogyan segíthetsz? Az eddig megszokott tagdíj számlára, tehát a (Magnetbank) 16200010-10085826 bankszámlaszámra várjuk az adományokat, de fontos, hogy utalásnál a közlemény rovatba tüntesd fel, hogy „adomány”!

Minden felajánlás hatalmas segítséget jelent az Egyesület számára! Előre köszönjük mindenkinek aki segít! Hajrá óbudai kék-fehér! Hajrá Kerület! Üdvözlettel, III. kerületi Torna és Vívó Egylet #obudaikekfeher

bottom of page