Keresés

Aranyérem Gödöllőn U15

Vermes Krisztián vezetőedző beszámolója:


"A gödöllői csapat szervezésében egy nagyon színvonalas tornán vehettünk részt, amelyet első alkalommal rendeztek meg a helyiek a Titán sportital támogatásával. A torna első mérkőzését az UDSE csapata ellen kezdtük és helyenként jó játékkal meg is nyertünk 2-1-re.


Ezután következett a Gödöllő csapata, akikkel szoros mérkőzést játszottunk, de szintén győztesen kerültünk ki a játékból. Utolsóként az Újpest FC csapata következett, ahol az első 8-10 percet nem mi irányítottuk, mert ellenfelünk agresszívabb volt nálunk és kaptunk egy bőven elkerülhető gólt is. Szerencsére ez felrázta csapatomat és felvettük a kesztyűt ellenfelünkkel és igazi csapatként viselkedtünk a pályán. Ezáltal sikeresen megfordítottuk a meccset és nyertünk 2-1-re, így elnyerve az első helyért járó kupát.


A mérkőzések egyenként 30 percesek voltak mini torna jelleggel. Köszönjük a meghívást a Gödöllő csapatának, örömmel elfogadtuk és egy jól sikerült délelőttöt tölthettünk el a Sportcentrumukban."


Gratulálunk a csapatnak!

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #tveutanpotlas #nalunkajovo #mlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp