top of page
Keresés

Aranyérmekkel tértek haza fiatal labdarúgóink az ASI utánpótlás tornárólAz elmúlt hétvégén rendezték az II. Angyalföldi Sportiskola (ASI) Labdarúgó utánpótlás tornát. Az eseményen a III. kerület TVE egyesületét több korosztályos csapat képviselte és fiataljaink bizony szép sikereket értek el, többük aranyéremmel tért haza a tornáról.

Az eseményen több kisszekciós csapat is részt vett, minden korosztály 3-4 mérkőzést játszott a tornán. Az U7-es korosztályban induló csapatunknak sajnos nem jött össze az éremszerzés, ugyanakkor több játékosunknak ez a mostani volt az első tornája.

Edzőink beszámolója szerint az U8-as csapatunkon az első mérkőzésen, még látszott a megilletődöttség, de utána remekül játszottak és meg is nyerték a soron következő két mérkőzésüket és végül az igen előkelő második helyet szerezték meg. Az U9, az U10 és az U11-es csapatunk remek teljesítményt nyújtott, mindhárom veretlenül nyerte meg a tornát.


Hogy mennyire sikeres hétvégét zárt egyesületünk, azt jól mutatja, hogy a csapatok nagyszerű eredményei mellett, több játékosunkat egyéni díjjal is jutalmazták.

U9: torna legjobb játékosa: Szőke Patrik U10: torna legjobb játékosa: Benus Milán U11: torna legjobb játékosa: Vince Balázs Csapatainkon kívül egyesületünket sportigazgatónk is képviselte, a magyar válogatottban 95 alkalommal pályára lépő, háromszoros magyar és négyszeres belga bajnok, Eb-nyolcaddöntős Juhász Roland adta át az érmeket és a kupákat.

Köszönjük szépen a meghívást az ASI Dinamonak!

bottom of page