top of page
Keresés

"Azt gondolom, hogy jó úton haladunk"Kaszai Gábor U14-es vezetőedző beszámolója:


"Izgatottan vártuk a nyári felkészülés kezdetét. A keret gyorsan kialakult, de az ebben a korosztályban még jellemző családi kötelezettségek miatt ritkán tudtunk teljes kerettel gyakorolni. Ettől függetlenül hatékonyan tudtunk dolgozni a nyári időszakban. Több új játékos is érkezett a csapathoz, akik szerencsére gyorsan beilleszkedtek és megtalálták a helyüket a pályán és azon kívül is. Az eddig is meglévő jó csapategység tovább épült és bővült. Igyekeztünk megtalálni mindenkinek a számára megfelelő pozíciót, ahol a legjobb teljesítményt tudja nyújtani és igazán ki tud teljesedni. Igyekszünk mindenkinek a teljesítménye alapján lehetőséget biztosítani.


A bajnokság átszervezése számunkra egy osztályváltással ért fel, ami tovább fokozta a várakozásainkat a bajnoki rajt előtt, hiszen eddig számunkra ismeretlen csapatok ellen kell majd / kellett felvennünk a versenyt. Saját játékunk kialakítása, csiszolása volt a legfontosabb és igyekeztünk lépésről-lépésre építeni a játékunkat az egyesületi filozófia mentén.


Azt gondolom, hogy jó úton haladunk.Az őszi szezon hajrájához közeledve azt mondhatjuk, hogy a játékunk, a taktikai elképzeléseink, a filozófia egyre tisztábban kirajzolódik a csapat játékában. A mérkőzéseken rendre felvesszük a versenyt az ellenfeleinkkel, sőt többnyire a mi akaratunk érvényesül, mi lépünk fel kezdeményezően. Sajnos ez a fölény nem mindig párosul eredményességgel, de fontosabbnak tartjuk az egyesület elképzeléseinek elsajátítását, mélyítését, mint a győzelmek számát. Ettől függetlenül mindig úgy megyünk fel a pályára, hogy szeretnénk megnyerni a találkozót, de a játékunk megtartásával, önmagunkat adva.A tabellán elfoglalt helyezésünk lehetne jobb is a mutatott játékunk alapján és abban bízunk, hogy a befektetett munka kifizetődik. A játékosaink minden edzésen szorgalmasan dolgoznak, motiváltak, ami nagyon jó alapot biztosít a további fejlődéshez. Több tehetséges, értékes játékos található a csapatban, akikre érdemes odafigyelni. Látjuk a fejlődést és bizakodóak vagyunk az elkövetkező időszakkal kapcsolatban is."

#tve1887 #tveutanpotlas #nalunkajovo

bottom of page