Keresés

Békásmegyeri futókör átadásaEgyesületünket két sportszakember, Klemné Zabó Ágnes és Jacsó András képviselte 2020. szeptember 3-án a békásmegyeri futókör átadásán. Kollégáink elsőként futhattak a pályán Dr. Baji Balázs gátfutó világbajnoki bronzérmessel.


Reméljük az új pálya sok embert fog mozgásra inspirálni!


Nyár végére elkészült az 1 kilométer hosszú rekortán borítású szakasz a Táncsics Mihály utca, Lukács György utca és Ezüsthegy utca által körülhatárolt területen.


Az Országos Futópálya-építési Program – amelynek keretében megvalósult a projekt – célja a magyarországi, 20 ezer főt meghaladó lakosságú városokban legalább 1 kilométer hosszúságú és 120 centiméter széles, rekortán borítású futópályák kialakítása.


Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) döntése alapján első körben több vidéki város mellett Óbuda-Békásmegyer pályázata is támogatást nyert.


#obuda #bekasmegyer #tve1887

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp