top of page
Keresés

Bajnoki rajt NB III. - Villáminterjú Kemenes SzabolccsalVasárnap délután hosszú kihagyást követően elrajtolnak végre felnőtt labdarúgóink is, a Ménfőcsanak csapatát fogadjuk hazai pályán. Kemenes Szabolcs csapata 2020. március 14-én lépett utoljára tétmérkőzésen pályára, a félbeszakadt bajnokságot követő időszakról és a felkészülésről beszélgettünk vezetőedzőnkkel.


"Mindenképp az értékelés elejére kívánkozik, hogy az utolsó pillanatig reménykedtünk abban, hogy a bajnokság a kényszerszünet után folytatódik és a pályán dőlhetnek el a bajnoki helyezések. Sajnos ez nem valósult meg, ezért három hét pihenőt követően (abban a ritmusban, ahogy eleve terveztük) elkezdődött június 22-én a felkészülésünk.


Hathetes “standard” előszezont terveztünk a szakmai stábbal. Nem volt mindig könnyű és kellemes a felkészülés, ennek ellenére mondhatom, hogy a srácok a legnagyobb tisztességgel dolgoztak az elejétől a végéig."


A keretben több változás is történt, ezúton is szeretném megköszönni az áldozatos munkáját a távozóknak, akik mindent megtettek az elmúlt szezonban a Kerületért.
Sok sikert kívánok Nekik a további pályafutásukhoz!

"Az érkezők oldalon Mohamed Remili, Nagy Tibi, Tóth Kris, Steer Bence, Németh Gábor alias NGV, Kokenszky Norbi, Opavszky Balázs, Bakos Szabi az, akik idén Kerület mezben kapnak szerepet.


Az U19-es csapatunkból végig csinálta velünk a felkészülést Miskei Manó, aki már tavaly is felnőtt kerettag volt, Kristó Doma, aki az elmúlt szezonban kupa mérkőzésen Bogácson már pályára is lépett a “nagyok” között, Gazdik Dani belső védő poszton, aki Manóhoz hasonlóan 2003-as születésű, illetve Sólyomi Ádi, aki Danihoz hasonlóan idővel a védelem tagja lehet. Végül de nem utolsó sorban edzőmeccsen is remekül állta a sarat a felnőttek között Tavasi Andris, aki kapus poszton került be a felnőtt keretbe."


Érkezők:

Mohamed Remili
Nagy Tibor
Tóth Kristóf
Steer Bence
Németh Gábor
Kokenszky Norbert
Opavszky Balázs
Bakos Szabolcs

U19-es játékosok:

Miskei Manó
Kristó Dominik
Gazdik Dániel
Sólyomi Ádám
Tavasi András

"Az edzőmeccsek sora egy ESMTK elleni 0-0-ás eredménnyel kezdődött. majd otthon fogadtuk a Szentlőrinc csapatát, akik tavaly a közép csoport második - tehát nem feljutó - helyen végeztek. Azonban a sors és a versenykiírás furcsa fintora következtében ők jövőre egy osztállyal feljebb bizonyíthatnak, soraikban tudva két, a tavalyi szezonban meghatározó játékosunkat, Sili Lukát és "Kaport". Ezúton is sok sikert kívánunk nekik a másodosztályban. A mérkőzés meggyőző fölénnyel és 3-0-ás győzelemmel zárult a részünkről."


2020.07.04. ESMTK - TVE 0 - 0
2020.07.08. szerda TVE – SZENTLŐRINC 3 - 0

"A “kis” Fradi elleni Népligetben megvívott csata 3 x 30 percéből az első 60 rendkívül biztató játékot hozott számunkra, majd a végén sajnos nem tudtuk fenn tartani az addigi domináns játékunkat és 5-1-ről 5-3-ra tudott szépíteni a Fradi."


2020.07.11. szombat FTC NB III. – TVE 3 - 5

"Ezek után jött a legvadabb hete a felkészülésnek, ahol sorban az MTK, majd a Budaörs következett. 5-1 és 3-1 az ellenfél javára, de annyit tanultunk ezekből a mérkőzésekből, illetve olyan fizikai kihívást jelentettek számunkra, hogy bőven megérte ezen ellenfelek ellen megmérettetni magunkat!"


2020.07.15 . szerda MTK – TVE 5 - 1
2020.07.18. szombat TVE – BUDAÖRS 1 - 3

"Az utolsó felkészülési találkozó Egerben várt a csapatra, ahol egy remek ellenfél ellen sikerült meggyőző játékkal 2-0 arányban győzni."


2020.07.25. szombat EGER – TVE 0 - 2

"Ennek fényében nagyon várja a csapat a 38 mérkőzést ami ránk vár a bajnokságban! "


"Bízom a minél jobb szereplésben az idei szezonban!"

Hajrá Kerület!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #legjobbjatekos #mlsz

bottom of page