top of page
Keresés

Balázs József, Horváth Olivér és Horváth Tamás is a III. kerületi TVE játékosa!“Horváth Olivér elmúlt másfél éve nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Igyekszünk őt visszaépíteni de ehhez ő is kell. Sebessége rendkívüli. Nem véletlen, hogy megfordult a PSV és az Ajax utánpótlásában is. Szélső támadó poszton erősödtünk vele.


Balázs József egy 2003-as születésű nagyon fiatal kapus, akiben viszont hatalmas lehetőséget látunk. Sokat nyerhetünk vele, azonban addig sok meló vár rá Kurucz Péter kapusedzővel.


Horváth Tamás Ajkáról érkezik hozzánk. A kapusposzton a rutint és a higgadtságot hozhatja magával. Az ő képességeit abszolút ismerjük, erőssége lesz a csapatnak. Örülünk, hogy a klub utánpótlásában is dolgozni fog. Sok sikert a srácoknak óbudai kék-fehérben!” - nyilatkozta Szabó Bence.


Horváth Tamás első interjúja TVE játékosként:

“Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy sikerült a váltásom! Az első pillanattól ahogy felvetődött a lehetőség hogy idejöhetek, ezt szerettem volna. Éreztem a vezetőség és a stáb bizalmát, ők is mindent megtettek annak érdekében, hogy sikerüljön ide igazolnom. Igyekszem meghálálni a lehetőséget és segíteni a csapatot bármilyen formában."


Horváth Olivér első nyilatkozata kerület játékosként:

"Nagyon örülök hogy a Kerülethez kerültem. Egy olyan klubhoz szerződtem amelyben nagy potenciált látok és tele van olyan játékosokkal akiktől tanulhatok. Az előző évem nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, de tudom azt, hogy mi van bennem és mire lehetek képes. Itt minden adott ahhoz, hogy ezt kihozzam magamból. Szeretnék fontos játékosa lenni a csapatnak és minél sikeresebb szezont futni, csapat és egyéni szinten is."


Balázs József első interjúja TVE játékosként:

“Örülök, hogy egy jó közösségbe és egy feltörekvő klubba kerültem. Igyekeztem a fejlődésem szempontjából a legjobb döntést meghozni. Szeretném minél előbb megszokni a rendszert és a játék tempóját. Idővel szeretnék minél több meccsen védeni és a csapatot a lehető legjobb helyezéshez segíteni.”


#obudaikekfeher #magyarfoci #tve1887

bottom of page