Keresés

Befejeződött felnőtt csapatunk felkészülése a tavaszi fordulókraKemenes Szabolcs vezetőedzőt kérdeztük a csapatról és az elvégzett munkáról.


"Január 11-én kezdtük a felkészülést közösen, előtte a srácok három hétig egyéni program alapján edzettek és készültek a felkészülésre.


Az első héten még nem játszottunk edzőmeccset, ott a ráhangolódásé volt a főszerep. Az edzőmeccsek a második héttől indultak be, ekkor ment a csapat edzőtáborba is. A felkészülés a tavaszi szezon mellett a Honvéd elleni kupamérkőzésre való felkészülés jegyében telt, ehhez mérten alakítottuk az edzéseket és a felkészülési meccseket is.


A hosszú, 7 hetes "alapozás" közepén megvívott Magyar Kupa nagyon hasznos volt, fontos tapasztalatokkal gazdagodtunk, és a srácoknak is meg tudta törni a monotóniát a hideg téli napokon. Sajnos a továbbjutás nem sikerült, pedig hittünk benne, hogy képesek vagyunk a címvédő ellen sikeresen szerepelni.Összesen kilenc mérkőzést vívtunk meg az első bajnoki fellépésünkig, remélve, hogy ez elég játékpercet és elég mérkőzés szituációt biztosított a keret minden tagjának.


Nagy mozgás nem volt a keretben. Távozott tőlünk Bakos Szabi, az érkező oldalt pedig a Balogh Ádám (Gárdony), Rédei Adrián (UTE), Páll Zsombi (Sényő) triumvirátus jelentette. Közülük Zsombi már a Honvéd elleni kupameccsen be is mutatkozott a felnőtt csapatban.Sajnos egy sérülttel nem tudunk számolni a tavasz folyamán, Daróczi Zolinak a térde sérült meg. Ő azóta már túl van a műtéten, de még egy darabig nem futballozhat.


Összességében úgy érzem megtettük amit lehetett a felkészülés során, izgatottan várjuk a bajnoki rajtot.


Hajrá Kerület!"


#tve1887 #tvelabdarugas #obudaikekfeher #hajrakerulet #nb3

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp