Keresés

Beharangozó E.ON Női OB I. bajnokság


E.ON Női OB I. bajnokság

13. forduló


BVSC Zugló Diapolo - III. kerületi TVE

Szőnyi úti uszoda

2021. február 27.

szombat 15:00

Lukács Dénes vezetőedző beharangozója:


"Újabb erős csapat ellen szállunk medencébe szombaton, ezzel le is tudjuk a bajnokság azon részét, amikor kevesebb eséllyel szállunk medencébe mint ellenfelünk. Petrovics Matyi által vezetett BVSC évek óta meghatározó erő a magyar női vízilabdában, több válogatott játékossal a soraiban. Az olimpiai selejtező tornán is szerepelt két BVSC játékos, nekik ezúton gratulálunk a sikerhez!


Nehéz és pörgős mérkőzésre számítok, egyenlőre bizonytalan a csapatunk szerkezete, hasonlóan az elmúlt három fordulóhoz. Amennyiben lesz erőnk megakadályozni az ellenfél gyors kontrajátékát és szervezetten védekezünk, lehet esélyünk arra, hogy megismételjük az elmúlt hetekben mutatott ígéretes teljesítményt.


Továbbra is fontos számunkra, hogy mindenki aki rendelkezésre áll, kellő játéklehetőséghez jusson, akár fiatal kora és rutintalansága ellenére, mert a bajnokság folytatásában rájuk is komoly szerep hárul. Hajrá Kerület!"


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp