top of page
Keresés

Beharangozó E.ON Női OB I. bajnokság


Élő közvetítés az M4 csatornáján!


E.ON Női OB I. bajnokság

14. forduló

III. kerületi TVE - SZTE Szeged

Szőnyi úti uszoda

2021. március 13.

szombat 14:15

Történelmi jelentőségű lesz női vízilabdázóink szombati mérkőzése, ugyanis első alkalommal közvetíti az M4 csatorna csapatunk mérkőzését. A jobb közvetíthetőség miatt le kellett mondani a hazai pályáról, a BVSC Szőnyi úti uszodájában semleges pályán kerül megrendezésre a találkozó.


Lukács Dénes vezetőedző beharangozója:


"Az idei bajnokság meglepetéscsapatát a Szegedet fogadjuk ideiglenes otthonunkban, de nagy örömmel tettünk eleget a televízió kérésének. Varga Tamás hihetetlen munkát végzett a szegedi lányokkal, és talán egyetlen olyan csapat a mezőnyben, akiket a vírus sem tizedelt a rangadók előtt.


Előrelépésünkhöz elengedhetetlenül fontos a szombati mérkőzés megnyerése, ezért a további feladatokat a héten félretettük és kizárólag erre az összecsapásra koncentrálunk. Eddig 5-ször játszottunk egymás ellen, az első két alakalommal egészséges kerettel mi nyertünk, hiányzókkal és problémákkal küzdve a Szeged bizonyult jobbnak. Most mindent félre teszünk, úgy néz ki teljes kerettel tudunk felállni, nagyon jó mérkőzésre számítok.


Hajrá Kerület!"


#tve1887​​​​​ #tvevizilabda​​​​​ #ob1​​ #tippmix


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

bottom of page