Keresés

Beharangozó E.ON Női OB I. bajnokság

Az E.ON Női OB I-es bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója következik szombaton. Időközben a csapatatok bepótolták az elmaradt bajnoki mérkőzéseiket a kéthetes bajnoki szünetben, így az is eldőlt, hogy a rájátszásban is a Szentes lesz az ellenfelünk az 5. helyért.


E.ON Női OB I. bajnokság

18. forduló

Hungerit Szentes - III. kerületi TVE

Szentesi Uszoda - fedett

2021. április 10.

szombat 16:00

Lukács Dénes vezetőedző beharangozója:


"Különösebb tétje nincs a szombati találkozónak, az már korábban eldőlt, hogy mi bejutottunk a legjobb hat csapat közé, a riválisok pedig bejuttatták a szentesi csapatot múlt héten bepótolt mérkőzéseken. Nagyon erős volt ebben a bajnokságban a középmezőny, minden mérkőzés kiegyenlített volt, talán csak mi jelentettünk kivételt az elmúlt hetekben nyújtott magabiztos teljesítményünkkel.


Szombaton csupán az alapszakasz 5-6. helyezése fog eldőlni, ami összesen annyi előnyt jelent, hogy az előbb végzett csapat fogja hazai pályán kezdeni a play-off küzdelmeket, a két nyert mérkőzésig tartó párharcban. Ősszel döntetlent játszottunk itthon, a mérkőzés elején 4 góllal is vezettünk, de néhány hibának köszönhetően visszajött a jól küzdő ellenfelünk a mérkőzésbe. Arra számítok, szombaton mindenki óvatos lesz a következő héten kezdődő párharc miatt, talán nem most várható a csúcsforma egyik csapattól sem. Hajrá kerület!"


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp