top of page
Keresés

Beharangozó E.ON Női OB I. bajnokság rájátszás

Szombaton kezdődik a Női OB I-es vízilabda bajnokság rájátszása, csapatunk az 5. helyért fog megküzdeni a két nyert mérkőzésig tartó párharcban a Szentes ellen.


🤽‍♀️ E.ON Női OB I. bajnokság Rájátszás 1. forduló

Hungerit Szentes 🆚 III. kerületi TVE

📌 Szentesi Uszoda - fedett

📅 2021. április 17.
⏰ szombat 16:00

Márciustól kiváló formában játszottak a lányok, a Szeged és az Eger elleni rangadókon nyújtott magabiztos játékkal már 3 héttel ezelőtt biztosították a helyüket az 5. helyért induló csatában. Időközben sajnos ismételten utolértek bennünket a problémák, az utolsó alapszakasz fordulóban épp a szentesi uszodában, csak tartalékos összeállításban tudtunk pályára lépni. Hiányzott Kisteleki Dóra csapatkapitány (46 gól) és Kudella Panna (37 gól) a támadásainkból, illetve Drávucz Rita világbajnokunk és Vályi Fanny a védelemből. Így is nagyon közel álltunk a bravúrhoz, annak ellenére, hogy szinte csere nélkül játszottunk a találkozón.


Lukács Dénes vezetőedző:

"Jobb lenne három nappal egy play-off mérkőzés előtt kizárólag az előttünk álló feladattal foglalkozni, de ezt most nem tehetjük meg. Orvosokkal, rehabilitációs szakemberekkel konzultálunk és az utolsó pillanatban fogjuk meghozni a döntést a hiányzókkal kapcsolatban. Nem kérdés, mindenki játszani akar, a lányok nagyon együtt vannak, ezt már tavasszal bizonyították.


Tapasztaltuk az elmúlt hétvégén, hogy milyen erős a szentesi csapat, különösen hazai környezetben. Rosszul kezdtünk, ebből tanulnunk kell. A mérkőzés második felében nagyon magabiztos volt a játékunk, meglepő talán ennyi hiányzóval. Igaz a szakkommentátorok nem ezt látták, de vélhetőleg nekik a maszk használatától kicsit párás lett a szemüvegük, mert az utolsó negyedben gólt sem kaptunk. Annyi biztos, hogy higgadtan kell kezelnünk a kialakult helyzetet, és az elkövetkező három mérkőzésből kell kettőt megnyernünk az 5. helyezésért. Komoly párharc lesz, két rendkívül szívós és masszív csapat között. Hajrá Kerület!"

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

bottom of page