top of page
Keresés

Beharangozó E.ON Női OB I. bajnokság rájátszás

Hazai környezetben várjuk a Szentes csapatát a Női OB I-es bajnokság 5. helyéért folytatott rájátszásának 2. mérkőzésén. Az első találkozón a hazai csapat tudott előnyt szerezni a tartalékos összeállításban szereplő csapatunk ellen, itthon nem hibázhatunk, amennyiben életben akarjuk tartani a reményeinket.


🤽‍♀️ E.ON Női OB I. bajnokság Rájátszás 2. forduló

III. kerületi TVE 🆚 Hungerit Szentes

📌 III. kerületi TVE uszoda

📅 2021. április 21.
⏰ szerda 19:00

Lukács Dénes vezetőedző:

"Roppant büszke vagyok a lányokra, hogy 2 év alatt immáron másodszorra eljutottunk idáig. Az elmúlt évben a járvány megfosztott bennünket attól, hogy kihirdessék a végeredményt, most már biztos, hogy lezárjuk a bajnokságot és utólag majd egyszer mindent szépnek fogunk látni. A másik oldalról természetesen sajnálom is a helyzetet, mert a Magyar Kupában is, és most a bajnokságban is olyan nehézségekkel kell küzdenünk a végjátékban, amire nem lehet felkészülni. Tudtunk alkalmazkodni, mert nyáron hasonló helyzetben 8-10 gólos vereségeket szenvedtünk, most pedig arról beszélünk, hogy milyen módon leszünk képesek felülkerekedni és újra rangadót nyerni. Mindenkinek meg kell értenie, hogy szerdán saját maga és a posztján vele játszó játékostársa helyett is játszik. Bármilyen fárasztó is lesz, ez most a feladat. A középmezőnyben messze a leggólerősebb csapat voltunk az alapszakaszban, vissza kell hoznunk a bátor támadó játékunkat, mert az elmúlt két mérkőzésen ez az ami hiányzott. Odaszögeltük a szentesi csapatot a saját kapuja elé, de nem volt aki elvállalja a felelősséget és befejezze a támadásokat. Erős az ellenfél, a lecke fel van adva, nem kérdés a két legjobban teljesítő középcsapat került ebbe a párharcba.


A hét második fele a szerdai mérkőzés függvényében alakul. Sűrű a program, amennyiben szerdán sikerül nyernünk szombaton Szentesen lesz a mindent eldöntő 3. mérkőzés. Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy a vasárnap reggel 10.00 órai OB I/B elődöntőre is készülnünk kell, majd szintén vasárnap délután döntő vagy bronz mérkőzést játszunk ebben a versenysorozatban. Akár előfordulhat, hogy 20 órán belül három mérkőzést játszunk az ország elég távoli városaiban Szentesen és Győrben a következő hétvégén. Mindkét bajnokságban céljaink vannak, a lányok nagyon motiváltak, hogy a maximumot hozzuk ki mindenből. Nekem az a feladatom, hogy mindenben támogassam és segítsem őket a jelenlegi helyzetben. Az edzések már sokkal kisebb részt tesznek ki, a regeneráció, a prevenció és a mentális felkészülés már sokkal erősebb szerepet játszik a következő napokban. Hálásak vagyunk a TVE-ben dolgozó háttércsapatnak, rehabilitációs szakembereknek, akik összetoldoznak bennünket hetek óta, hogy pályán legyünk. Hajrá Kerület!"

#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz

bottom of page