Keresés

Beharangozó Magyar Kupa 6. forduló


A hétvégén kicsit kiszabadulunk az NBIII. körforgásából, ugyanis Magyar Kupa kötelezettsége lesz a csapatnak. A sorsolás úgy hozta, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe látogatunk a megyei első osztály utolsó előtti, azaz 15. helyén álló Bogácshoz. A vendéglátóink eddig mindössze egy pontot szereztek a bajnokságban, emellett 5 alkalommal szenvedtek vereséget, ehhez a mérleghez 6:16-os gólarány párosul.


Ami a mi csapatunkat illeti, nehéz megjósolni, hogy Kemenes Szabolcs milyen összeállítást választ erre az összecsapásra. Ez ugyanis jó alkalom lehet arra, hogy azok a játékosok is játéklehetőséghez jussanak, akik a bajnokikon kevesebbszer jutnak szóhoz, valamint Rajczi is felhasználhatja ezt a mérkőzést arra, hogy az öt meccses kihagyás után játékba lendüljön a Balatonlelle elleni összecsapásra. A kupameccs szombaton 15 órakor veszi majd kezdetét Bogácson.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

#tve1887 #magyarkupa #tvelabdarúgás #hajrákerület #óbudaikékfehér

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp