top of page
Keresés

Beharangozó Magyar Kupa 8. forduló


A csapatunk 2019 utolsó mérkőzésére készül, holnap délben a Magyar Kupában az ellenfelünk az NBII 7. helyén álló Vasas csapata lesz. Az vendégeink az első kupafordulóban Úrkútra látogattak, ahol némi meglepetésre csupán 1:0-ás győzelmet sikerült aratniuk. A kupa előző fordulójában a Pápa látta vendégül az angyalföldi csapatot, de hiába szerezte meg a vezetést, majd 2:1-nél egyenlített is a csoportriválisunk, végül a Vasas léphetett a következő körbe 4:3-as győzelemmel.


A piros-kék egylet az NBII-ben várakozáson aluli szerepléssel nyitott, több vereség és döntetlen is becsúszott nekik augusztusban, ezért messze kerültek a remélt bajnoki címtől. Mivel az NBII-nek még koránt sincs vége, hiszen hátra van még két forduló, és a program is elég sűrű, a Vasas most lesz két hete hogy szerda-szombat ritmusban játszik, múlt hét szerdán a Budafoktól szenvedtek hazai pályán 2:0-ás vereséget.


Nehéz megjósolni tehát, hogy a feszített bajnoki tempót szem előtt tartva milyen összeállításban lép majd pályára az ellenfelünk, ahogy azt is, hogy nálunk ezúttal is azok a játékosok kapnak több szerepet akik a bajnokikon kevesebbszer jutnak szóhoz, vagy Kemenes Szabolcs megpróbálja a lehető legerősebb összeállításban pályára küldeni a csapatot. A kérdésekre a választ a szerdán 12 órakor kezdődő mérkőzésen kapjuk meg.


Hajrá Kerület!


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-17 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #tvelabdarúgás #magyarkupa

bottom of page