top of page
Keresés

Beharangozó MOL Magyar Kupa III. KERÜLETI TVE - SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIAA csapatunk holnap a MOL Magyar Kupában lesz érdekelt, a sorsolás ezúttal egy NBII-es ellenfelet sodort az utunkba a Szeged-Csanád Grosics Akadémia képében. A vendégeink nevével a bajnokság középmezőnyében, a 12. helyen találkozhatunk, a mérlegük 5 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség. Idegenben eddig két győzelmet arattak a bajnokságban, ugyanakkor fontosabb az, hogy a kupában mit csináltak az előző fordulóban, hiszen az egyik csoportellenfelünkkel, a Veszprémmel játszottak. Azt a mérkőzést nem lazsálta el a Szeged, és 5:0-ra győztek Veszprémben, ahol már igen hamar megszerezték a vezetést, majd a mérkőzés közepén viszonylag rövid idő alatt behozhatatlan előnyre tettek szert.


Nehéz mérkőzésre van tehát kilátás, hiszen egy magasabban jegyzett klub ellen sosem szabad könnyű összecsapásra számítani, ugyanakkor a csapatunk már számtalanszor bebizonyította hogy könnyen meg tud akadni a nagyobb csapatok torkán is, és több NBII-es együttest is búcsúztattunk már az elmúlt évek Magyar Kupa sorozatában. Kíváncsian várhatjuk, hogy sikerül-e újabb bravúrt végrehajtani a rendkívül izgalmasnak ígérkező összecsapáson, ami szerdán 12:30-kor kezdődik majd.


Hajrá Kerület!


MOL Magyar Kupa 7. forduló

2020.10.28 - 12:30

III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #mlsz

bottom of page