top of page
Keresés

Beharangozó NŐI OB I. 1. forduló

Csapatunk 1. fordulója következik szombaton 11:00 órakor.


Szeretettel várjuk szurkolóinkat a TVE uszodába, ahol a mérkőzés ingyenesen megtekinthető!
Lukács Dénes vezetőedző:


"Megérkeztünk a várva várt bajnoki rajthoz, a Dunaújvárossal kezdünk szeptember 28-án 11:00 órakor hazai pályán, hála istennek a szurkolóink előtt. Én nagyon bizakodó és nagyon optimista vagyok. A Martfűn lejátszott torna ezt, azt gondolom minden tekintetben alátámasztja. Jó úton járunk.


Egy bombaerős formában lévő Dunaújváros érkezik, tehát szurkolói szempontból is egy érdekes találkozó várható. Nálunk biztos, hogy négy játékossal több lesz, tehát azt meglátjuk, hogy majd ez mekkora változást okoz, egy biztos, hogy két világbajnokkal, a Kisteleki Dórival, valamint a Pelle Anikóval, valamint csatlakozik hozzánk, vagy újra visszatér a betegsége után a Jancsó Patrícia, valamint a junior válogatottal a világbajnokságon résztvevő és egy hetes szabadságot kapó Petőváry Luca is a vízbe fog ugrani. Én azt hiszem, hogy ezzel a négy játékossal, valamint a meglévő csapatunkkal, akik most az elmúlt héten kellő terhelést kaptak a martfűi felkészülési tornán, már egy masszív, erős középcsapatot kell, hogy tudjunk alkotni.


Természetesen haladunk előre az idővel, úgy fog ez a csapat egyre inkább együtt működni és együtt dolgozni. Megismerik egymást a játékosaink, de én mindenképpen egy nagyon jó mérkőzésre számítok, és azt gondolom, hogy a TVE uszodában mi fel fogjuk venni a kesztyűt."#tippmix

#tve1887 #tippmix

bottom of page