Keresés

Beharangozó Női OB I. bajnokság


E.ON Női OB I. bajnokság

10. forduló

III. kerületi TVE - UVSE Hunguest Hotels

III. kerületi TVE uszoda

2021. február 12.

péntek 19:00

Lukács Dénes vezetőedző beharangozója:


"Mindenek előtt gratulálunk az UVSE-nek, hogy bejutott az Euroliga legjobb 8 csapata közé, magabiztos játékkal, csoportgyőztesként jutottak tovább.


A két egyesület közt nagyon jó a szakmai együttműködés, több fiatal újpesti játékos is szerepel a TVE-ben, köszönet érte Áts Bertalan szakmai igazgatónak és Benczur Márton vezetőedzőnek. Mindenki számára hasznos dolog, a fiatal játékosok több játék lehetőséghez jutnak, a TVE komplettebb csapattal tud versenyezni, az UVSE pedig az első osztályban is tapasztalatot szerzett lányokat kap vissza.


Minden bajnoki mérkőzésre úgy készülünk, mintha rangadót játszanánk. Ellenünk az eddigi tapasztalatok szerint a legerősebb összeállításban játszanak az élcsapatok, ennek örülünk, mert sokat tanulhatunk minden mérkőzésből. Tudjuk, hogy a felkészülés más szakaszában vagyunk, nekünk márciusban és áprilisban lesznek komolyabb feladataink, míg az Újpest játékosai épp megnyerték az olimpiai kvalifikációt és az Euroliga csoportkört. Vannak új játékosaink, tovább fiatalodott a keretünk, fontos minden mérkőzés perc mindenki számára, ha előre akarunk lépni.


Hajrá Kerület!"


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvevizilabda #tippmix #ob1 #meccsnap #mvlsz