top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 2. fordulóA hétvégén lejátszott hazai szezonnyitó után vasárnap az első idegenbeli meccse jön a csapatunknak, ugyanis a Puskás Akadémia II. otthonába látogatunk Felcsútra. A vendéglátóink a magunk mögött hagyott bajnokságban a 3. helyen végeztek, de abból az együttesből a nyáron hét játékos távozott más csapatokhoz, míg három akadémista az NBI-es keret tagja lett, az ő visszajátszásukra azért nagy esély van.


Természetesen a távozók helyére az utánpótlásból került fel 4 játékos, de a keret erőssége második csapat lévén fordulónként változhat a visszajátszóktól függően. A Puskás Akadémia az első fordulóban Bicskén játszott 2:2-es döntetlent, a két góljukból az egyiket az a Skribek Alen szerezte, aki most került fel az NB1-es keretbe, és aki a mi védekezésünk feltörésének a specialistájának számít, hiszen tavaly mindkét 2:2-re végződött összecsapáson ő lőtte a Puskás góljait, azaz 4 góllal terhelte csak a mi hálónkat. Összességében egyébként az NB3-ban 14 meccsen 8, míg az NB2-ben ugyanennyi mérkőzésen 5 találatig jutott, tehát egy rendkívül gólveszélyes játékosról van szó.


A mi csapatunk az első fordulóban nem tudta megtörni azt az évek óta tartó rossz sorozatot, hogy nem tudott győzni az új szezon első mérkőzésén, azonban a vasárnap 11 órakor kezdődő mérkőzésen esély nyílik rá, hogy némileg feledtessük ezt a rossz szériát egy esetleges győzelemmel.

bottom of page