Keresés

Beharangozó NB III. LIPÓT - TVEA hétvégén a bajnokság 4. fordulója következik, a 170 km-re fekvő Lipót városába látogatunk. A vendéglátóink jelenleg a 9. helyet foglalják el a tabellán, de a tavalyi bajnokságban a 3. helyen végeztek, akkor a két csapat összecsapása 3:3-as döntetlent hozott.


A nyári átigazolási időszakban a keretük némileg átalakult, hat játékos távozott, köztük a tavalyi gólkirály Zimonyi Dávid, ugyanakkor hét játékos érkezett is, és hogy Lipóton milyen jó érzékkel nyúlnak gólerős játékosokhoz azt jelzi, hogy jelenleg a nyáron igazolt Szabó Lukas vezeti a góllövő listát négy góllal, rá tehát mindenképpen figyelni kell majd. A Lipót erősen kezdte a bajnokságot, hiszen a THSE csapatát múlták felül 6:2-re, ezt követően viszont csupán két döntetlenre futotta, előbb az újonc Gárdony ellen játszottak 2:2-t hazai pályán, majd a szintén újonc Sopron otthonában 1:1-et.


A mi csapatunk ezzel szemben mindhárom idei összecsapását megnyerte, bár a két hazai meccsünkön nagyon nehéz dolgunk volt a masszívan védekező ellenfelek ellen, de vélhetően a Lipót nem ezt a taktikát fogja választani, hiszen már tavaly is nagyon bátor támadójátékkal rukkoltak elő ellenünk. Izgalmas, sok gólos ütközetre van tehát kilátás vasárnap a 17:30 órakor kezdődő találkozón.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #mlsz