top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TATABÁNYA - TVEA hétvégén folytatjuk a meccssorozatunkat a csoport újoncaival, ugyanis ahhoz a Tatabányához látogatunk, akit három év után köszönthetünk ismét itt az NBIII. Nyugati csoportjában. A Tatabánya utcahosszal vezette a bajnokságot annak lefújásakor, és mivel idén a bővítés miatt nem kellett osztályozót játszani, minden nehézség nélkül tudtak osztályt lépni. Emlékezhetünk rá, hogy egy évvel ezelőtt ez pont a Bicske ellenében nem sikerült nekik.


A vendéglátóink nagyon jól kezdték a bajnokságot, ezért a dobogó legalsó fokáról várhatják a hétvégi meccset, ami újonc csapattól rendkívül szép teljesítmény. Öt győzelem mellett csupán egyszer kaptak ki, hazai pályán szenvedtek 3-1-es vereséget a Pápától, a gólarányuk 11-4. A mi csapatunkban sajnos újabb súlyos sérülés történt az elmúlt mérkőzésen, ezúttal Kokenszkyt veszítettük el hosszabb időre.


Ettől a sajnálatos esettől eltekintve jól sikerült a Gárdony elleni mérkőzésünk, azonban most talán a szezon eddigi legnehezebb összecsapása vár ránk, ráadásul a Tatabánya teljesítménye abból a szempontból hasonlítható a miénkhez, hogy a Gárdonyt kivéve az összes eddigi ellenfelünkkel megmérkőztek már. A két csapat összecsapása vasárnap 17:30-kor kezdődik.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


NB III. Nyugati csoport 7. forduló

2020.08.30. vasárnap - 17:30

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion Tatabánya


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #mlsz

bottom of page