top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE - BKV ELŐRENB III. Nyugati csoport 12. forduló

2020.10.04 - 15:00

III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion


A hétvégén újra hazai pályán lépünk pályára, ezúttal a BKV előre csapata látogat majd hozzánk. Ellenfelünk a 18. helyet foglalja el a tabellán, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott mint az előtte álló Gárdony. A keretük alaposan kicserélődött a tavalyihoz képest, tíz játékos távozását jelenthették be a nyáron, míg hat új ember húzta magára a BKV kék-sárga mezét.


Győzelemnek eddig mindössze egyszer örülhettek, a Nagykanizsa elleni meccsen sikerült mindhárom pontot otthon tartaniuk. Emellett három döntetlen és hat vereség színesíti a mérlegüket. Ami érdekes lehet a szereplésükkel kapcsolatban, hogy mindhárom döntetlenjüket idegenben sikerült elérniük, egy ZTE és egy Fehérvár elleni 1:1-en kívül két fordulóval ezelőtt Lipóton játszottak gólgazdag, 3:3-as remit. A rossz szereplés a héten edzőváltásra késztette a BKV Előre vezetőit, Menczeles István helyét Gelei Károly vette át a kispadon, ezért az idegenbeli szereplésük és az új edző által kapott impulzusok miatt nem számíthatunk könnyű összecsapásra.


A mi csapatunk a múlt héten elszenvedte az első vereségét a bajnokságban a Balatonfüredtől, de mivel az Érd is kikapott otthon a Lipóttól, így továbbra is megnyugtató előny birtokában várhatjuk a vasárnap 15:00 órakor kezdődő összecsapást.‼️ FIGYELEM ‼️

Fontos információ, hogy a mérkőzés alatt a létesítmény egész területén megkérünk mindenkit a szájmaszk használatára, ezzel is segítve csapatunkat a bajnokság lejátszásában. Kérünk minden kilátogató szurkolót, hogy hozzon magával szájmaszkot.


A büfé megközelítése a következőképpen változik a szociális távolságtartás érdekében: kijárat a parkolóhoz közelebbi ajtón, bejárat értelemszerűen a másik ajtón keresztül.


SPORTBÜFÉ


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page