top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE - GÁRDONYIsmét hétközi fordulót rendeznek a bajnokságban, ezúttal a Gárdony csapata látogat a Hévízi útra. A vendégeink újoncok az NBIII-ban, tavaly a bajnokság lefújásakor ők álltak az élen a Fejér megyei I. osztályban, három ponttal megelőzve a Mór csapatát.


A Gárdony jelenleg a 17. helyet foglalja el a tabellán, mérkőzést még nem nyertek idén. A legutóbb nálunk vendégeskedő Sopronnal lehet talán érdemes összehasonlítani őket, nem csak mert mindketten újoncok, a tabellán pont egymás mögött állnak, és az eddigi egyetlen közös ellenfelükkel, a Lipóttal is döntetlent játszottak mindketten, hanem mert a két csapat már összecsapott egymással, és Sopronban 1-1-es pontosztozkodás született, tehát valószínűleg hasonló játékerőt képviselő együttesekről van szó.


Ami miatt a Gárdony mégis talán kicsivel jobb csapatnak tűnik a Sopronnál az a több lőtt góljuk, és az érdi 0-0 is azt mutatja, hogy ha a védekezésre koncentrálnak, akkor képesek lehetnek a komolyabb csapatoknak is gondokat okozni.


A mi csapatunk a hétvégén tovább gyarapította a győzelmei számát, és időnként látványos támadásokat vezetve továbbra is száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát. A Lipót ellen megsérült Szalaira több hétig nem számíthat még Kemenes Szabolcs vezetőedző, ezért ő biztosan nem lesz ott a pályán holnap a 17:30-kor kezdődő összecsapáson.


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page