top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE-MÉNFŐCSANAKAhogy azt bizonyára mindenki tudja, az előző szezon idő előtti befejezése végül azt eredményezte, hogy ismét NBIII-as mérkőzésre készülhetünk a hétvégén. Mivel azt nem tudhatjuk, hogy az előttünk álló időszak mit tartogat a számunkra, ezért reméljük hogy hamar sikerül az élre verekedni magunkat, amiben az első akadályt a Ménfőcsanak csapata fogja jelenteni a számunkra.


Az előző bajnokság leintésekor a 4. helyen futott be a Csanak, a két együttes tavalyi összecsapásán a Kalap utcában 3:0-ra győztünk ellenük. A vendégeink a szezonra öt edzőmérkőzéssel készültek megye II-es, NBIII-as és NBII-es ellenfelek ellen, ezeken az alacsonyabb osztályú ellenféllel vívott összecsapáson kívül mind vereséget szenvedtek. Ami nekünk ezek közül érdekes lehet hogy a csoportrivális, újonc SC Sopron ellen 1:0-ás vereséget szenvedtek.


Az eddigi hírek alapján a keretük nagyjából egyben maradt a nyáron, mindössze két távozóról lehet hallani a vendégeinkkel kapcsolatban. Nálunk már nagyobb volt a játékosmozgás a nyáron, aki az uborkaszezonban is nyomon követte az egyesület életét az biztos tudja, hogy kilenc játékos távozott a klubtól, köztük olyanok is, akik alapembernek számítottak Kemenes Szabolcsnál, ugyanakkor nyolc játékos döntött úgy, hogy ezentúl kék-fehérben fog kifutni a pályára, tehát kíváncsian várhatjuk, hogy őket hogy sikerült beépíteni a csapatba, erre pedig jó választ adhat a vasárnap 17:30-kor kezdődő mérkőzés.


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #legjobbjatekos #mlsz

bottom of page