top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE - NAGYATÁDNagyon nehéz mérkőzésen van túl a csapatunk, de nagy csatában sikerült megőriznünk a 100%-os mérlegünket Tatabányán, ezért most jól jöhet egy kicsit könnyebbnek ígérkező összecsapás, hiszen a 19. helyen álló Nagyatád látogat a Hévízi útra szombaton 16:30-tól.


A vendégeink a bajnokság beszüntetésekor a Kadarkút mögött a második helyen álltak a tabellán, és a bajnokság feltöltése miatt köszönthetjük őket az NBIII-ban. A Nagyatád a nyáron hat játékost cserélt ki a keretében hogy jobban megfeleljenek a magasabb osztály által támasztott kihívásoknak, de az eddigi 1 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereséges mérlegük azt mutatja, hogy azért még szokniuk kell az NBIII-at.


A pontjaikat hazai pályán szerezték, a THSE-t 4-1-re győzték le, míg a Ménfőcsanak ellen 1-1-es döntetlent játszottak. A többi csapat viszont minimum két gólt mindig lőtt nekik, ezért nekünk is csak a győzelem lehet a célunk, még akkor is, ha az ellenfél várhatóan defenzív játékstílust fog képviselni.


A mi csapatunkban a Tatabánya elleni ütközetben megsérült Fazakas, így az ő játéka lehet kérdéses a már sérültlistán lévők mellett. Az mindenesetre biztos, hogy Kemenes Szabolcs nem tudja olyan összeállításban a pályára küldeni a csapatot, hogy ne mi számítsunk az összecsapás esélyesének.


Mivel az ezt követő forduló ismét hétközi lesz, és a jelenleg a harmadik helyen álló Veszprémhez látogatunk, fontos lenne hogy ha lehet minél hamarabb eldöntsük ezt az összecsapást, és ezúttal már sérülés és eltiltás nélkül tudjuk lehozni a meccset, mert négy nap múlva nagyon komoly megmérettetés vár majd a csapatunkra.‼️ FIGYELEM ‼️

Fontos információ, hogy a mérkőzés alatt a létesítmény egész területén megkérünk mindenkit a szájmaszk használatára, ezzel is segítve csapatunkat a bajnokság lejátszásában. Kérünk minden kilátogató szurkolót, hogy hozzon magával szájmaszkot.


A büfé megközelítése a következőképpen változik a szociális távolságtartás érdekében: kijárat a parkolóhoz közelebbi ajtón, bejárat értelemszerűen a másik ajtón keresztül.


SPORTBÜFÉ


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page