top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE - PUSKÁSMivel a hétközi mérkőzésünk elmaradt, így egy kis extra pihenőidő állt a csapatunk rendelkezésére a hétvégi Puskás Akadémia meccs előtt. A vendégeink a 13. helyen állnak a tabellán, legyőzni eddig a Fehérvárt, a Ménfőcsanakot és a THSE-t tudták, ellenben már a tabella közepe felé álló együttesek elleni összecsapásokon is legtöbbször vereséget szenvedtek. De ez talán betudható annak, hogy az első csapatnál talált koronavírusos megbetegedések miatt több fiatalt is kénytelenek voltak az NBI-es kerethez irányítani.


A mi csapatunknál az ellenfelünkkel szemben a sérülések miatt volt kénytelen Kemenes Szabolcs megkeverni kicsit a kártyapaklit az utóbbi időben, de a csapat mindenféle összeállításban tudta szállítani a győzelmeket, ezért joggal bízhatunk benne, hogy tudjuk folytatni a győzelmi szériánkat a vasárnap 16:30-kor kezdődő mérkőzésen is.‼️ FIGYELEM ‼️

Fontos információ, hogy a mérkőzés alatt a létesítmény egész területén megkérünk mindenkit a szájmaszk használatára, ezzel is segítve csapatunkat a bajnokság lejátszásában. Kérünk minden kilátogató szurkolót, hogy hozzon magával szájmaszkot.


A büfé megközelítése a következőképpen változik a szociális távolságtartás érdekében: kijárat a parkolóhoz közelebbi ajtón, bejárat értelemszerűen a másik ajtón keresztül.


SPORTBÜFÉ


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók munkanapokon.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page