top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE - SOPRONA következő fordulókban két hazai meccs vár ránk két újonc ellen, ebből az elsőt most vasárnap 17:30-tól játsszuk a Sopron ellen. A vendégeink tavaly a Csornával azonos pontszámmal végeztek az élen a megyei bajnokságban a több lőtt góljuknak köszönhetően, és az élet úgy hozta, hogy pont a Csorna-Sopron összecsapás előtt szakadt félbe a bajnokság.


A Sopron kerete átalakult a nyári átigazolási időszak alatt, nyolc játékos távozott a klubtól, a helyükre igyekeztek NBIII-as és NBII-es csapatoktól igazolni, végül hét játékost sikerült meggyőzni hogy igazoljanak a hűség városába. A Sopron jelenleg a 17. helyet foglalja el a bajnokságban, még nem nyertek meccset ebben az idényben. Az első két összecsapásukat elvesztették hazai pályán a Pápa (1-2), és idegenben a THSE (3-1) ellen. Ezt két 1-1-es döntetlen követte, mindkettőt hazai pályán, a Lipót és a Gárdony ellen érték el.


A mi csapatunk a hétvégén tovább folytatta a győzelmi sorozatát, ezúttal a tavalyi bajnokság meglepetéscsapatát, a Lipótot sikerült legyőzni idegenben. Ugyanakkor az eddig lejátszott meccsekből az látszik, hogy egyelőre akkor van könnyebb dolgunk ha kimozdulunk a Hévízi útról, és ez valószínűleg most is így lesz.


Ismét egy olyan csapatot látunk ugyanis vendégül, akinek minden pont számít, és valószínűleg már az egy ponttal is megelégednének ellenünk, így kíváncsian várhatjuk, hogy a Sopron védekezésének az ellenszerét könnyebben sikerül-e majd megtalálni, mint tettük azt a THSE ellen.


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page