top of page
Keresés

Beharangozó NB III. TVE - THSEEbben a szezonban több szerdai meccsre is készülnünk kell, az elsőt pedig ezen a szerdán játsszuk a THSE ellen. A Tintahalakat tavaly a szövetség a Közép csoportba osztotta be, ahol bár nagy harcban voltak a kiesés elkerüléséért, de a bajnokság lefújásakor mégis a vonal alatt találták magukat.


Azonban a létszámemelés hozadékaként több csapatot is felkértek az indulásra, így ebben az évben is a harmadosztályban szerepelnek, és újra velünk együtt a Nyugati csoportba kaptak besorolást. A nyári átigazolási szezonban nem volt mozgás a csapatnál, sem az érkezők, sem a távozók oldalán nem olvashattunk senkit. Az idei első fordulóban a Lipót alaposan ráijesztett a Tintahalakra, hiszen 6:2-es verést mért mostani ellenfelünkre.


A második fordulóban azonban gyorsan javítottak, hiszen az újonc Sopront 3:1-re múlták felül. A Tintahalak ellen egyébként nem szokott menni a csapatunknak, abban a két évben amíg egy osztályban szerepeltünk még egyszer sem tudtuk megverni őket, három éve két döntetlen született a két csapat összecsapásain, míg két éve mindkét meccsen a Tintahalak hagyták el győztesen a pályát.


A mi csapatunk jól kezdte a bajnokságot, és a Ménfőcsanak elleni szoros győzelem után az elmúlt hétvégén meggyőző teljesítménnyel sikerült elhozni a három pontot Pápáról. Jó esélyünk van tehát hogy megtörjük a rossz sorozatunkat a Tintahalak ellen, de mindenképpen nehéz összecsapásra készülhetünk. A mérkőzés szerdán 17:30-kor kezdődik.


Jegyinformációk:


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:


Felnőtt: 1.000 Ft

Diák/Nyugdíjas: 500 Ft


A 2020/2021-es felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8:00-20:00 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)


A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #magyarkupa #mlsz

bottom of page