top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. ÉRDI VSE - TVEAz idény talán legjobban várt összecsapása következik az NBIII 13. fordulójában, hiszen Érdre látogat a csapatunk. A két együttes tavaly kiélezett küzdelmet folytatott a bajnoki címért. Akkor a csapatok egyetlen összecsapásán az Érd a Hévízi úton 3:1-es győzelmet tudott aratni a bajnokság végeredményét ismerve bajnoki döntőnek beillő mérkőzésen.


A vendéglátóink kerete alaposan átalakult a nyáron, nyolc játékos neve szerepel az érkezők és a távozók oldalán is, ezért a bajnokság előtt az Érd meggyengüléséről lehetett olvasni. Hogy ez mennyire nincs így, és idén is gyakorlatilag a bajnoki cím egyik esélyeseként tarthatjuk számon őket azt a bajnokságban jelenleg elfoglalt 3. helyük bizonyítja.


Ehhez a helyezéshez 7 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség társul, valamint 19:7-es gólarány. Az Érd az utóbbi két fordulóban hullámvölgybe került, hiszen hazai pályán kikaptak a Lipóttól 3:2-re, majd az előző fordulóban Sopronban is 2:1-es vereséget szenvedtek.


A mi csapatunk éllovasként jobb mutatókkal rendelkezik a vasárnapi ellenfelünknél, ugyanakkor az elmúlt két fordulóban mi sem tudtuk a bajnokság elején látott formát nyújtani, hiszen a két sereghajtó ellen játszottunk két, a vártnál sokkal nehezebb mérkőzést vegyes végeredménnyel.


Ugyanakkor egy bajnoki címért hajtó csapat ellen mindig más játszani mint egy kiesés ellen küzdő ellen, ezért kíváncsian várhatjuk hogy mit hoz az ősz rangadója, amely a megszokott időrendtől eltérően ezúttal szombaton 15:00 órakor kezdődik majd.


NB III. Nyugati csoport 13. forduló

2020.10.10 szombat - 15:00

Érdi Sporttelep


#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

bottom of page