top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 10. forduló


A hétvégén a csoport talán legjobban várt összecsapására kerül sor a Hévízi úton, hiszen az első helyen tanyázó Érd csapatát látjuk vendégül. Az Érd már tavaly is versenyben volt a bajnoki címért, de akkor nem tudta tartani az Ajkával a lépést, ezért végül a 2. helyen zárták az évet.


A vendégeink kerete nem változott sokat a nyáron, három távozó és két érkező játékossal az állandóságra helyezték a hangsúlyt Érden, amit az eddigi jó szereplés is igazol. Az érdiek ugyanolyan győzelmi mutatóval rendelkeznek mint mi, 6 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség áll a nevük mellett, így a 19:5-ös gólarányuknak köszönhetően előznek meg minket jelenleg a tabellán.


A szezon elejét nagy lendülettel kezdte a zöld-fehér alakulat, előbb 7:0-ra győztek a Hévíz ellen, majd 3:0-ás győzelmet arattak Sárváron. Az első pontvesztésük a 3. fordulóban volt a jelenleg a 3. helyen tanyázó Pápa ellen hazai pályán, míg az eddigi egyetlen vereségüket talán kissé meglepő módon az újonc Lipót otthonában szenvedték el, ott 3:1-re diadalmaskodtak a házigazdák. Azóta viszont csak győzelmeket gyűjtöttek, így azt mondhatjuk, hogy jó formában érkeznek a vendégeink a rangadóra.


A mi csapatunk pont az előző fordulóban szenvedte el az első vereségét, ami ugyan soha sem kellemes, de ezzel együtt lekerült a veretlenség terhe is a játékosok válláról, így reméljük, hogy egy felszabadultan és jól játszó csapatot láthatunk majd az Érd ellen a szokásostól eltérően ezúttal szombaton 14:30-kor kezdődő mérkőzésen.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-17 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!bottom of page