Keresés

Beharangozó NBIII. 11. forduló


A következő fordulóban ismét egy nagyobb túra vár a csapatunkra, hiszen a 12. helyen álló Sárvár otthonába látogatunk. A vendéglátóinkról a helyezésük alapján azt lehet mondani, hogy a csapatuk most is pontosan ugyanolyan teljesítményt nyújt mint tavaly, hiszen az előző bajnokságot is a 12. helyen fejezték be. Nyáron ráadásul csupán egy-egy érkezőt és távozót lehetett regisztrálni náluk, tehát a sárvári keretben nem történt nagy mozgolódás.


A mérlegük 2 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség, a gólarányuk 8:13. A csoport legtöbb döntetlenjét szerző csapatához látogatunk tehát, de ami érdekes ebben a mutatóban az az, hogy a Sárvár az 5 döntetlenjéből 4-et idegenben érte el. Hazai pályán ezzel szemben két nagyobb arányú vereség az Érd és a Puskás II, egy döntetlen a Lipót ellen, valamint egy győzelem a Fehérvár II. ellen a mérlegük.


A mi csapatunk a hétvégén rangadót veszített az Érd ellen, ráadásul annak a meccsnek a hozománya, hogy Szalai megkapta az 5. sárga lapját, ezért biztosan nem léphet pályára a hétvégén.


Mindenképpen meg kell nyernünk ezt a vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzést ahhoz, hogy biztosan tartani tudjuk a lépést az éllovasokkal. Erre a két csapat helyezése alapján jó esélyünk van, de ettől függetlenül nehéz dolgunk lehet Sárváron, így reméljük, hogy a távolság ellenére sokan elkísérik majd a csapatot erre a mérkőzésre.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

#tve1887 #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki