top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 13. forduló


Lassan a célegyenesbe fordul az idei bajnokság őszi szezonja, két hazai és három idegenbeli meccsen lép még pályára a csapatunk, ezúttal a 14. helyen álló Fehérvár II otthonába látogatunk majd. Az ellenfelünk a tavalyi évet a 13. helyen zárta, a nyáron pedig jelentős átalakuláson esett át a kerete, 9 játékos távozott, a helyükre többnyire a klub U19-es együtteséből érkeztek új emberek.


A megfiatalított csapat eddig nem muzsikált jól a bajnokságban, 1 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség szerepel a nevük mellett, a gólarányuk 7:18. Valószínűleg egy védekezésre berendezkedő csapattal lesz tehát dolgunk, az Érd egy, a Pápa két góllal tudta csak megverni őket, eddig egyedül a Lipótnak és a Komáromnak sikerült rendesen feltörni a fehérvári reteszt, előbbi 5:1-re, utóbbi 3:0-ra verte a Fejér megyei alakulatot. A Fehérvár egyébként az eddigi egyetlen győzelmét a Balatonlelle ellen szerezte még a 2. fordulóban.


Nálunk kiválóan sikerült a ráhangolódás erre a mérkőzésre, hiszen a csapatunk remek játékkal és kissé felforgatott összeállításban is alapos verésben részesítette a Nyíregyházát a hétközi Magyar Kupa fordulóban. Az itt pályára lépő játékosok bebizonyították, hogy nincs olyan, hogy tartalékos a csapat, és készen állnak a bevetésre akár a vasárnap 11 órakor kezdődő találkozón is.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

#tve1887 #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki

bottom of page