top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 14. forduló


A bajnokság őszi felének az utolsó hazai mérkőzése vár a hétvégén a csapatunkra, hiszen az utolsó, Puskás II elleni meccset már tavaszról hozta előre az MLSZ, most azonban az 5. helyen álló Ménfőcsanak utazik fel hozzánk a fővárosba. A vendégeink már tavaly sem képviseltek rossz játékerőt, hiszen végül a 7. helyen zárták a bajnokságot, a nyáron pedig csupán egy érkezővel bővítették a keretet.


Idén eddig 6 győzelem, 5 döntetlen és 2 vereség a mérlegük, a gólarányuk 16:10. Jó csapat lesz tehát az ellenfelünk, amelyik ráadásul erős védelemmel rendelkezik, hiszen a 10 kapott góllal holtversenyben a legkevesebb gólt kapó együttesek között van a Ménfőcsanak. Mindkét vereségüket idegenben szenvedték el, Lipóton, és némi meglepetésre a Balatonlellén maradtak alul.


A vendégeink az erősebb csapatok otthonában bátran és eredményesen játszanak, hiszen rögtön az első fordulóban három ponttal távoztak Mosonmagyaróvárról, pontot raboltak Érdről, és 3:0-ra győztek Pápán. Ugyanakkor hazai pályán csak két győzelmet tudnak felmutatni négy döntetlen mellett. Idegenben jobban megy tehát a csanakiaknak, de hogy mire lesznek képesek a két vereség után ismét formába lendülő csapatunk ellen, azt megláthatjuk a vasárnap 13:30-kor kezdődő mérkőzésen.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-17 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #tvelabdarúgás #tvenb3 #nb3 #bajnoki

bottom of page