Keresés

Beharangozó NBIII. 15. forduló


A következő mérkőzésünk egyben az őszi szezon zárása is lesz, hiszen bár még van hátra ezen kívül két meccs a bajnokságból, de azok már a tavaszról előrehozott mérkőzések lesznek. Ezért ezután az összecsapás után mondhatjuk, hogy a bajnokság derekához értünk, de ehhez előbb el kell látogatnunk a 3. helyen álló Lipót otthonába.


Az ellenfelünk tavaly egészen impozáns mérleggel nyerte a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságot, hiszen 28 győzelem és 2 döntetlen volt a mérlegük, ehhez 190 rúgott, és 10 kapott gól társult. A Lipót osztályozó nélkül került fel az NBIII-ba, a keretük erősségét pedig nem csak az előbb említett fantasztikus statisztika mutatja, hanem hogy a nyáron mindössze két játékost igazoltak Csornáról, így állnak jelenleg újoncként a dobogón a bajnokságban.


A vendéglátóink mérlege 9 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség a bajnokságban, a gólarányuk 22:11. A Lipót nem indította jól a bajnokságot, a nyitó fordulóban Nagykanizsán szenvedtek 2:0-ás vereséget, majd hazai pályán is ugyanilyen arányban maradtak alul a Mosonmagyaróvárral szemben. Ezt követően viszont elkezdték gyűjtögetni a győzelmeket, ebben a sorozatban pedig többek között egy hazai, Érd ellen elért 3:1-es diadal is helyet kapott.


A lipótiak egyébként 7 mérkőzéssel ezelőtt vesztettek pontot utoljára, akkor a Pápa tudott győzni Lipóton 1:0-ra. Azóta viszont értelemszerűen minden meccsüket megnyerték, többek között Zimonyi Dávid vezérletével, akire érdemes lesz odafigyelni, mert nagy harcban van Sili Lukával a gólkirályi címért.


A mi csapatunk is jó formában várja ezt a rangadót, hiszen négy mérkőzés óta csak győzelmeknek örülhettünk, most viszont egy nehéz erőpróba előtt állunk, hiszen egy erős csapat otthonában kell helytállni a vasárnap 13:00 órakor kezdődő mérkőzésen. Reméljük, hogy a hűvösebb idő, és a körülbelül 160 km ellenére is sokan elkísérik majd a csapatot erre a fontos összecsapásra.Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

#tve1887 #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp