Keresés

Beharangozó NBIII. 17. forduló


2019 utolsó bajnoki mérkőzése következik a hétvégén, az ellenfél pedig a 12. helyen álló Puskás Akadémia II lesz. Augusztusban már megmérkőzött egymással a két csapat, akkor Borvető és Petneházi góljával 2:1-re győzni tudtunk Felcsúton. A vendégeink mérlege 5 győzelem, 2 döntetlen és 9 vereség, a gólarányuk 24:25. A Puskás Akadémia idegenben eddig két meccset tudott megnyerni, mindkettőt a tabella hátsó régióiban tanyázó csapatok ellen, Sárvárról 4:1-es, Fehérvárról 2:1-es győzelemmel távoztak.


Ezeken kívül viszont nem sok sikerélményük volt ha kimozdultak otthonról, egy bicskei döntetlenen kívül az összes meccsüket elveszítették, bár sokszor rendesen megizzasztották az ellenfeleiket, Lipóton például csak 2:1-re kaptak ki nem régen úgy, hogy a Lipót csak a 80. percben tudta megszerezni a mérkőzést eldöntő gólt. A vendégeink teljesítménye második csapat révén természetesen nagyban függ a visszajátszók mennyiségétől és minőségétől, így nehéz megállapítani, hogy azzal a csapattal kell majd szembenéznünk amelyik dobogós csapatokat késztet komoly erőkifejtésre, vagy azzal amelyik simán kikap a kiesés rémétől fenyegetett Hévíz és BKV Előre otthonában.


A mi csapatunk háza tájáról a mérkőzéssel kapcsolatos hír, hogy Fazakas újra Kemenes Szabolcs rendelkezésére állhat, hiszen letöltötte az eltiltását, ugyanakkor ezúttal az őszi meccsen gólt szerző Borvető lesz az, aki sárga lapos figyelmeztetések miatt csak nézőként vehet majd részt a vasárnap 13 órakor kezdődő mérkőzésen.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-17 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887 #tvelabdarúgás #tvenb3 #nb3 #bajnoki