top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 19. forduló


A tavaszi második fordulóban a Balaton nyugati partján fekvő fürdővárosba, Hévízre látogat a csapatunk. A hazaiak a tabella 15. helyét foglalják el, és nem állnak túl jól a kiesés ellen folytatott harcban, mert 6 pontra vannak a 13. helyen álló Sárvártól. A két csapat őszi összecsapásán már megtapasztalhattuk hogy nem túl kellemes ellenfél a Hévíz, hiszen Nikházi 82. percben szerzett góljával tudtuk csak nagy nehezen megszerezni a győzelmet ellenük. A Hévíz télen megpróbált erősíteni, Siófokról és Zalaegerszegről vettek kölcsön játékosokat, ám ez az előző fordulóban még nem hozott sikert, gól nélküli döntetlent játszottak a nagy rivális Sárvár otthonában.


A vendéglátóink eddig 3 győzelmet, 4 döntetlent és 11 vereséget gyűjtöttek be eddig, a gólarányuk 20:37, ezzel ők kapták a második legtöbb gólt a bajnokságban. A mi csapatunknak jobban sikerült a tavaszi rajt mint az ellenfelünknek, hiszen Bicskéről sikerült elhozni mind a három bajnoki pontot. Most sem számíthatunk azonban könnyebb mérkőzésre mint a múlt hétvégén, mert a Hévíz valószínűleg ezúttal is nagy hangsúlyt fektet majd a védekezésre és a kontrákra a szokásostól eltérően ezúttal szombaton 14:30-kor kezdődő mérkőzésen.


Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy az MLSZ határozata értelmében a mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre!


HAJRÁ KERÜLET!

#tve1887 #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki

bottom of page