top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 3. forduló


III. KER TVE - BICSKEI TC 2019. 08. 18. 17:00 III. kerületi Torna és Vívó Egylet utánpótlásképző központ

A felcsúti vendégszereplésünk után újra hazai mérkőzés vár a csapatunkra, mégpedig a 4. helyezett Bicske csapatát látjuk vendégül a Hévízi úton. A bicskei csapat tavaly utcahosszal nyerte meg a Fejér megyei bajnokságot, majd a sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy a Komárom-Esztergom megyei bajnok Tatabányával kellett összecsapniuk az NB3-as tagságért. Ezeken a mérkőzéseken egy hazai 0:0 után idegenben sikerült némi meglepetésre 1:0-ra legyűrniük a szomszédvár csapatát, így eldőlt, hogy idén ők szerepelhetnek majd a Nyugat csoportban. A nyáron hat játékos távozott a mostani ellenfelünktől, de hogy a létszám ne változzon, hat új játékos öltötte magára a Bicske szerelését. A vendégeink az első fordulóban hazai pályán mutatkozhattak be a nagyközönség előtt a Puskás Akadémia II. ellen, és egy 2:2-es döntetlennel rögtön meg is szerezték az első pontjukat az idei pontvadászatban. A második fordulóban Hévízre látogattak, ahol 2:0-ás győzelmet arattak, ezzel az eredménysorral pedig ők lettek az egyetlen újonc csapat, aki nem békaperspektívából figyeli a mezőny többi részét. A mi csapatunk vasárnap megszerezte az első három pontját a Puskás Akadémia otthonában, így az első győzelem terhe már nem nyomja a játékosaink vállát a vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapáson, ahol az eltiltása lejártával újra ott lehet a pályán Nikházi, ellenben Kaszai és Sorecz sérülés miatt csupán a lelátóról figyelhetik majd a második hazai mérkőzésünket.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!bottom of page