Keresés

Beharangozó NBIII. 4. forduló


A fordulatosra sikerült múlt heti Bicske elleni hazai mérkőzés után ezen a héten ismét hazai környezetben fogadjuk a csoport egyik újoncát, ugyanis a jelenleg az utolsó helyen álló Hévíz látogat a Hévízi útra. A vendégeink tavaly a Zala megyei I. osztályt nyerték meg imponáló magabiztossággal, azonban az osztályozón két döntetlen mellett idegenben lőtt góllal alulmaradtak a Balatonlellével szemben. Mivel azonban több csapat sem tudott elindulni az NBIII-ban azok közül akik erre jogot szereztek, felkérés után végül mégis csak eggyel magasabb osztályban kezdhették meg a 2019/20-as szezont a zalai zöld-fehérek.


A Hévíznek aztán rögtön az első meccsen be is mutatkozott a csoport egyik legerősebb csapata, az érdiek 7 góllal terhelték meg az újonc hálóját. A második meccsükön a szintén újonc Bicske látogatott a Balaton nyugati partjára, és győzött 2:0-ra. A vendégeinknek a harmadik meccsükre sikerült felvenni a harmadosztály ritmusát, ezt a Sárvár elleni hazai 2:2 jelezte. A mi csapatunk a múlt héten megszerezte az idei második győzelmét is, azonban Rajczi az azonnali piros lapos kiállítása után négy meccsre szóló eltiltást kapott, ezért ő biztosan nem léphet pályára a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzésen.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!