Keresés

Beharangozó NBIII. 5. forduló


Az idén másodszor mozdul ki otthonról a csapatunk, de máris egy hosszúnak ígérkező túra vár a játékosainkra, ugyanis a 220 km-re fekvő Nagykanizsára látogatunk. A vendéglátóink tavaly egy hellyel mögöttünk, a 6. helyen végeztek a bajnokságban. A nyáron a keretükben csupán kisebb változások történtek, a 3-3 távozó és érkező azt mutatja, hogy egy összeszokott együttes lesz az ellenfelünk. A Nagykanizsához fűződik az előző bajnokság talán legrosszabb emlékű meccse a számunkra, mikor hazai pályán szenvedtünk tőlük 5:0-ás vereséget, és bár a tavaszi 0:0 azt jelentette, hogy valamelyest sikerült kiküszöbölni a csorbát, azért a két mérkőzés alapján tudhatjuk, hogy elég jó erőkből álló ellenféllel kell összecsapnunk.


A vendéglátóink a sors szeszélye folytán jelenleg is egy hellyel mögöttünk, ezúttal a 3. helyen állnak a tabellán, a mérlegük 3 győzelem és 1 vereség. A Nagykanizsa eddig minden meccsén lőtt legalább két gólt, a Lipótot 2:0-ra, a Puskás II.-t 2:1-re, a legutóbbi fordulóban pedig a Bicskét idegenben 3:1-re múlták felül, ebbe az eredménysorba rondít bele kicsit a Komáromban elszenvedett 4:2-es vereség. A mi csapatunkban sérülés és eltiltás miatt a Hévíz elleni mérkőzéshez hasonlóan nem léphet pályára több játékos, és közben az is kiderült, hogy Rajczit legközelebb a Balatonlelle elleni utolsó szeptemberi meccsen láthatjuk majd újra a pályán. Az eddigi legnehezebb mérkőzésünknek ígérkezik a vasárnap 16 órakor kezdődő összecsapás, amit akár kiváló felkészülésnek, ráhangolódásnak is tekinthetünk az egy héttel később esedékes Mosonmagyaróvár elleni rangadóra.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp