top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 6. forduló


Az előttünk álló fordulóban azt a csapatot fogadjuk, amelyiknek a szereplését talán a legnagyobb várakozás előzte meg a szezon előtt, hiszen az NBII-ből kiesett Mosonmagyaróvár látogat a Hévízi útra. A vendégeink tavaly a másodosztályban a 19. helyen végeztek, bár sokáig csupán 3 pontnyira voltak a bennmaradást jelentő 17. helytől, a bajnokság végére elfáradtak, így nem maradt esélyük arra, hogy meghosszabbítsák az NBII-es tagságukat.


Ennek megfelelően gyökeresen át is alakult az együttes kerete a nyáron, 15 játékos távozott, 8 pedig érkezett a nyugat-magyarországi csapathoz. Az eredmények alapján talán túlságosan is jól sikerült az NBIII-as viszonyokhoz alakítani a mosonmagyaróvári keretet, hiszen a csapat jelenleg a tabella 6. helyét foglalja el 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel, 9 lőtt és 5 kapott góllal. A Mosonmagyaróvár rögtön egy meglepetésszerű Ménfőcsanak elleni hazai 1:0-ás vereséggel indította az évet, ezt követően az újonc Lipót otthonában győztek 2:0-ra, majd hazai pályán mértek 5:1-es megsemmisítő vereséget a Komáromra. Ezt követően azonban ismét hullámvölgy következett, 2:1-re kikaptak a Puskás Akadémia otthonában, majd hazai pályán játszottak 1:1-et a Bicskével.


A mi csapatunk ezzel szemben jó formában várhatja az összecsapást, hiszen a múlt héten a Nagykanizsa otthonában sikerült magabiztos győzelmet aratni, ezzel pedig az Érd botlását kihasználva a tabella legtetejéről várhatjuk a vasárnap 16 órakor kezdődő összecsapást.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!bottom of page