top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 8. forduló


A hétvégi kupakirándulás után újra bajnoki mérkőzésen lép majd pályára a csapatunk, méghozzá a 15., azaz utolsó előtti helyen álló Balatonlelle ellen. A vendégeink tavaly óriási fölénnyel nyerték a Somogy megyei I. osztályt, 18 pontos előnnyel és 140 rúgott góllal végeztek a második helyen befutó Nagyatád előtt. Az osztályozón aztán a Hévízzel kerültek szembe, és két döntetlennel, idegenben lőtt góllal a lelleiek jutottak biztosan az NBIII-ba, a teljesség kedvéért azonban megemlítendő, hogy visszalépések miatt végül a Hévíz is osztályt ugorhatott.


A Balatonlelle nem végzett nagy átalakítást a keretében a nyáron, egyetlen játékos távozott tőlük, míg két játékos tette át a székhelyét a Balaton partjára, érdekesség hogy mindketten a fővárosból, Szegő a BKV Előrétől, Pleszkán pedig a mi csapatunktól költözött a népszerű üdülőhelyre.


A csapat eddig nem nagyon tudta felvenni a bajnokság ritmusát, ugyan a 3. fordulóban megszerezték az első, és mindeddig egyetlen győzelmüket hazai pályán a Ménfőcsanak ellen, valamint az előző fordulóban ismét hazai pályán döntetlent játszottak a Bicskével, de a többi meccsükön kikaptak, és ezek között olyan súlyos vereségek is voltak mint a Komárom elleni 0:5, vagy a 4:0-ás vereség a Puskás akadémia otthonában.


A mi csapatunkban a Magyar Kupa meccsen olyan játékosok is megkapták a lehetőséget, akik a bajnokikon kevesebbszer jutottak szóhoz, és az eredményt látva megmutatták, hogy rájuk is lehet számítani. Rajczi például két góllal jelezte, hogy készen áll a visszatérésre, így kíváncsian várhatjuk, hogy ezúttal milyen összeállításban küldi ki a pályára Kemenes Szabolcs a csapatot a vasárnap 16 órakor kezdődő mérkőzésre.


Jegyinformációk:


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

  • Felnőtt: 900 Ft

  • Diák/Nyugdíjas: 400 Ft


A 2019/2020-as felnőtt labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-17 óra között megvásárolhatók.


Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.


Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!bottom of page