top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. 9. forduló


A 9. fordulóban a tabella 10. helyén álló Veszprém csapatához látogatunk majd. A veszprémiek az előző bajnokságban a Balatonfüreddel vívtak nagy csatát a Veszprém megyei I. osztályban, és végül 4 ponttal sikerült is megelőzniük a riválisukat.


Érdekességképpen megemlítendő, hogy 194 találatig jutottak a bajnokság végére. Az NB3-ban aztán már nem tudták ilyen szorgalmasan termelni a gólokat a veszprémi csatárok, de azért a pontokat ha lassan is, de gyűjtögette a csapat, az első öt fordulóban 4 döntetlent jegyezhettünk fel a vendéglátóink neve mellé, ezekből három mérkőzés végződött 1:1-es eredménnyel.


Az első győzelmüket a 6. fordulóban aratták, Komáromban győztek 1:0-ra, majd hazai pályán legyőzték a Puskás II-t is. A múlt hétvégén Bicskén szenvedtek 1:0-ás vereséget, de ahogy az az eredményekből, és a 6:6-os gólkülönbségükből is látszik, a Veszprém egy nagyon jól védekező csapat, amelyik kevés gólt rúg, de keveset is kap, így ezen a mérkőzésen nagyon fontos lehet, hogy melyik csapat tudja jobban kihasználni a helyzeteit.


A vasárnap 14:30-kor kezdődő mérkőzésen kiderül, hogy a kevés gólt kapó veszprémi védelem, vagy a mi legtöbb gólt szerző támadósorunk bizonyul-e erősebb ütőkártyának, annyi azonban biztos, hogy érdekes mérkőzésre számíthatnak azok, akik rászánják magukat a körülbelül 120 km-es útra.


Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!


bottom of page