Keresés

Beharangozó NBIII. BICSKEI TC - TVEA bajnokság őszi idényének az utolsó összecsapása vár a hétvégén a csapatunkra, mert a hátralévő három meccsből kettő már tavaszról előrehozott mérkőzés lesz. A csapat pedig, amelyikkel eddig még nem mértük össze az erőnket a 10. helyen álló Bicskei TC.


A vendéglátóinknak volt egy hétközi összecsapásuk, szerdán Sopronban kellett helytállni a Fejér megyei alakulatnak, és 1:1-es döntetlent játszottak, így a mérlegük 7 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség, ehhez a mutatóhoz 25:25-ös gólarány társul.


A Bicske három idegenbeli meccsel kezdte a bajnokságot, ebből egyedül Nagyatádról tudtak 3 pontot hazahozni. Ezt követően egy három meccses győzelmi széria következett a Puskás, a Balatonfüred és a BKV ellen. Az ezt követő összecsapásokon vegyes eredményeket értek el, de ami számunkra érdekes lehet, hogy az erősebbnek tartott Magyaróvár, Veszprém, Érd triótól vereséget szenvedtek.


A mi csapatunk drámai körülmények között bukott el két pontot az előző fordulóban, így a Mosonmagyaróvár hat pontnyira csökkentette az előnyünket, ami ugyan még mindig tekintélyesnek mondható, de a Nagykanizsa elleni meccs is azt mutatja, hogy könnyen apadhat ha nem tudunk a mérkőzés végéig koncentrálni. Éppen ezért várhatjuk kíváncsian, hogy vajon letaglózta, vagy inkább felpaprikázta a csapatunkat ez a múlt heti dráma, annyi azonban biztos, hogy öt sárga lap miatt Erdeit nélkülöznünk kell majd a vasárnap 13:00 órakor kezdődő összecsapáson.


Hajrá Kerület!


Terveink szerint hivatalos facebook oldalunkon élőben megtekinthető lesz a mérkőzés, érdemes tehát ezt az oldalt figyelni vasárnap!


NB III. Nyugati csoport 19. forduló

2020.11.22 - 13:00

Bicske Sporttelep#tve1887 #obudaikekfeher #hajrakerulet #tvelabdarugas #nb3 #bajnoki #meccsnap #mlsz

gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp