top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. FC NAGYKANIZSA - III. KERÜLETI TVENB III. Nyugati csoport 37. forduló

2021.05.23 - vasárnap - 18:00

Nagykanizsai Olajbányász Stadion


A csapatunk az utolsó idegenbeli NBIII-as mérkőzésére készül a hétvégén, amely vasárnap 18:00 órakor kezdődik, és az ellenfél a 4. helyen álló Nagykanizsa csapata lesz majd. Ősszel egy igazán emlékezetes meccsen a Nagykanizsa a hosszabbításban két gólt lőve mentette 4:4-re a Hévízi úti összecsapást. A vendéglátóink kerete azóta minimálisan változott, ahogy a csapat eredményessége is megmaradt a tavasszal, bár idegenben főleg az utóbbi időben bukdácsoltak kicsit, hazai pályán azonban az első tavaszi meccsük kivételével mindig győztek.


Ilyenkor szoktuk megállapítani hogy nehéz mérkőzés vár a csapatunkra, ami minden bizonnyal így is lesz. Azonban a frissen szerzett bajnoki címünk tudatában a játékosaink mégis az utóbbi idők győzelmi kényszerének a terhétől felszabadultan futhatnak ki a pályára az utolsó NBIII-as kirándulásunkon, ami a számunkra mindenképpen könnyebbé fogja tenni ezt az összecsapást.


Ráadásul Kemenes Szabolcs ismét számíthat a három meccses eltiltását letöltő Nagy Tiborra, és az egy mérkőzésre száműzött Remili Mohamedre. Ugyanakkor Fazakas Géza begyűjtötte a 10. sárga lapját a bajnokságban, ami automatikus egy meccses eltiltást ér a nagy munkabírású középpályásunk számára.


Rohamtempóban közeledik tehát a bajnokság vége, remélhetőleg a hátralévő két meccset sikerül amolyan jutalomjátékként felfognunk és lehoznunk, hogy aztán a nyártól teljes erővel az új kihívásokra koncentrálhassunk.


HAJRÁ KERÜLET!


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz

bottom of page