top of page
Keresés

Beharangozó NBIII. GÁRDONYI VSC - III. KERÜLETI TVENB III. Nyugati csoport 25. forduló

2021.03.21 - 15:00

Iváncsa Sportpálya


A múlt heti soproni fellépésünk után ezúttal is idegenben lépünk pályára a hétvégén, de a Fertő-tó helyett ezúttal elég lenne csupán a Velencei-tóig utazni, de mivel a Gárdonyi VSC pályáján a Parkerdőben készül az U21-es német labdarúgó-válogatott a korosztályos Európa bajnokság ideje alatt, így az Iváncsai Sportpályán leszünk a Gárdony vendégei.


A két csapat őszi mérkőzésén sima 3:0-ás győzelmet arattunk, de ugyanabban a felállásban biztos nem csapnak majd össze a felek. A Gárdony csapatában több változás is történt a télen, hét játékos érkezett a sárga-kékekhez, köztük az ősszel még minket erősítő Miskei Manó és Nagy Bence. Szintén 7hét játékos érezte úgy, hogy a népszerű üdülőhelytől távolabb folytatja a pályafutását. Közülük a legnagyobb veszteség a Gárdony számára Balogh Ádám, aki 9 góljával tevékeny részese volt az őszi gárdonyi sikereknek, és aki már kék-fehérben futhat ki ezen a mérkőzésen a pályára.


Az ellenfelünk a 11. helyet foglalja el a tabellán, mindhárom eddigi tavaszi mérkőzését otthon játszotta, és mindhármat meg is nyerte. A Komáromot 2:1-re, a Sopront 1:0-ra, a ZTE második csapatát pedig 4:0-ra verték. Ezeken az összecsapásokon Zsigmond Bence vette át Balogh Ádámtól a stafétabotot ami a góllövést illeti, három alkalommal volt eredményes a felsorolt összecsapásokon.


A mi előző mérkőzésünk egy nem túl izgalmas 0:0-al ért véget az előző fordulóban Sopronban, így az előnyűnk a Mosonmagyaróvárral szemben 6 pontra fogyatkozott. Élesedik tehát a versenyfutás a bajnoki címért, ahol már nagyon kevés lehetőség van a hibázásra, és a Gárdony idei formáját elnézve a múlt hetinél biztosan nagyobb küzdelemre számíthatunk a vasárnap 15:00 órakor kezdődő összecsapáson.


#tve1887​​ #obudaikekfeher​​ #hajrakerulet​​ #tvelabdarugas​​ #nb3​​ #bajnoki​​ #meccsnap​​ #mlsz

bottom of page